Er du sikker på, at digitalisering gavner? Psykologer, hjerneforskere, lærere og andre fagfolk er bekymrede og ser, at skærme har svækket børns evne til at huske og til at lære. Voksnes selvværd udfordres på de sociale medier, og evnen til at være nærværende og koncentrere sig er også på spil. Vi giver dig ikke færdige løsninger, men tilbyder et inspirerende foredrag om teknologiens udfordringer og lægger op til debat. Book et Mediemod-foredrag til din kirke, skole eller forening – og gør børn og voksne til reflekterede mediebrugere.

Book foredrag

Mediemod – en ressource på mediebrugerens side

KLF, Kirke & Medier vil inspirere og støtte til: ✓ at stoppe op og tage en pause fra sociale medier, hvis de påvirker for meget ✓ at forældre kan være gode forbilleder for deres børn – også når det handler om skærme ✓ at forældre ikke uovervejet godtager skolers krav om tablets eller computere til alle elever Læs mere om projekt Mediemod

Bliv inspireret gennem projekt Mediemod

Vi ønsker at inspirere DIG til at være en bevidst mediebruger. Vi vil gennem inspiration, vejledning og rådgivning give dig de bedste vilkår til at bruge digitale medier med omtanke og være et godt forbillede for børn og unge. Under ‘Ressourcer‘ finder du inspiration til aktiviteter uden skærme og forslag til litteratur og podcasts om digitale medier.

Book foredrag

Udvalgte videoer: Mød en ekspert i digitale medier, en psykolog, en analytiker i digital adfærd og en politiker

Vidt forskellige fagpersoner kommer med deres kommentarer og refleksioner over, hvordan vi skal forholde os til digitale medier. Mød her ekspert i digital børne- og ungekultur Camilla Mehlsen, psykolog Ulla Dyrløv, analytiker i digital adfærd Lykke Møller Kristensen og politiker Ida Auken.

Se flere videoer

Giv en gave

kr.
Bemærkninger