Nyheder

DRs kritiske blik på børn og unges skærmbrug er af afgørende...

0
KOMMENTAR: Det var skræmmende at se dokumentaren Alene hjemme på nettet, skriver Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, som sender stor ros i retning af DR for at tage et væsentligt emne op og dække det så massivt.

Fra teknologibegejstret til teknologiskeptisk

0
Folketingspolitiker Ida Auken, der både er forskningsordfører, kulturordfører og tidligere minister, er gået fra at være teknologibegejstret til teknologiskeptisk.

Er dine børn eller børnebørn afhængige af deres skærme?

0
Så har Jeff (spillet af Matt Leblanc) måske en løsning i komedieserien "Man with a plan". Den er ganske vist lidt teknisk, men det er ikke helt dumt. Mange forældre vil sikkert også kunne genkende børnenes reaktion på Jeffs nye skærmregler...

Julespecial: Julekalenderen uden jul

0
KLFs redaktør Stefan Vase graver sig ned i historien om en kontroversiel julekalender, Jul og grønne skove, og taler med manden bag, Poul Nesgaard.

Skal vi have et alternativ til Facebook?

0
Journalist og teknologikritiker Anders Kjærulff og tidligere generaldirektør i DR Christian S. Nissen kommenterer på idéen om et socialt public service-medie.

Da et bandeord i Statsradiofonien skabte snestorm i Sjolte

0
KLF fejrer i dag 95 års fødselsdag. Det markerer vi med et bemærkelsesværdigt historisk tilbageblik.

Skærmfrie aktiviteter: Del dine erfaringer her

0
Hvad gør du, når du skal finde et alternativ til at bruge skærme med dine børn/børnebørn? Hvordan skaber du gode oplevelse sammen med dem?...

Mit liv med skærme 3:3

0
Hvordan ser det ideelle scenarie med skærme ud hjemme hos dig? Se hvad en række personer svarer her.

Mit liv med skærme 2:3

0
Hvordan mon ens nærmeste vil beskrive ens skærmbrug? Det spørgsmål stiller vi en række personer her.

Mit liv med skærme 1:3

0
Mød blandt andet værten bag Genstart, kommisæren der bed skeer med Trump og politikeren, der på én aften blev landskendt i knaldrødt.

Giv en gave

kr.
Bemærkninger