Forside Presse

Presse

Pressekontakt

Pressehenvendelser, forespørgsler om interviews og lignende kan rettes til generalsekretær Mikael Arendt Laursen på mikael@klf.dk eller 27 44 66 99 eller til landsformand Carsten Riis Jensen på crj@klf.dk.

For anden information og/eller udlevering af materiale, kontakt landskontoret på info@klf.dk eller telefonisk på 86 62 74 66 (bemærk telefontid tirsdag-torsdag kl. 10-14).

Tvungen login på vej hos DRTV

Fra efteråret kræver DRs fulde program på nettet et login

0
Sidste år fik danskerne adgang til at oprette sig på en ny og mere brugbar facon til DRTV – og det har mere end en million danskere benyttet sig af. Nu bliver det obligatorisk, hvis du vil hente tidligere programmer frem.

DR: Hvor finder jeg alt det om tro?

0
KOMMENTAR: Som nyudnævnt kommunikationsmedarbejder i KLF, Kirke & Medier, drømte jeg om at møde helt skarp op på min første arbejdsdag. Men jeg fik ikke den store hjælp fra DR, som jeg havde regnet med.

Find påsken på DR – TV 2 har glemt det

0
Påsken er den største kristne højtid. Det er for Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, nemt at opdage på DR, men umuligt på TV 2.

Er Onkel Rejes tid forbi? Og har DR og TV 2...

0
Debatten om Onkel Reje raser igen, efter et omdiskuteret værtskab til MGP. Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, mener, at Onkel Rejes tid er forbi. Han begrunder hvorfor i denne podcastepisode.

DRs kritiske blik på børn og unges skærmbrug er af afgørende...

0
KOMMENTAR: Det var skræmmende at se dokumentaren Alene hjemme på nettet, skriver Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, som sender stor ros i retning af DR for at tage et væsentligt emne op og dække det så massivt.

KLF giver Buketten til En særlig samtale

0
Det nye år begyndte med to overraskende interviews på DR1: Først med musikeren Thomas Helmig og siden med statsminister Mette Frederiksen. Nu hædres holdet bag med Buketten fra KLF, Kirke & Medier.

OM KLF, KIRKE & MEDIER

KLF, Kirke & Medier er Danmarks største mediebrugerorganisation med knap 10.000 medlemmer. Vi arbejder for, at evangeliet rækkes ud til alle mediebrugere i Danmark, og at den kristne kultur og de kristne værdier har en naturlig plads i de elektroniske medier.

Vi kæmper også for en høj etisk standard samt anstændighed i de elektroniske medier til gavn for brugerne og de, der eksponeres.

Endelig ønsker vi gennem oplysning at hjælpe mediebrugere til at træffe gode og bevidste valg særligt hvad angår brugen af digital teknologi i familierne og hos den enkelte.

Et af vores mål er at føre en idéskabende, konstruktiv og kritisk dialog med medier, politikere og øvrige interessenter.

Giv en gave

kr.
Bemærkninger