Presse


Pressekontakt

Pressehenvendelser, forespørgsler om interviews og lignende kan rettes til generalsekretær Mikael Arendt Laursen på mal@klf.dk eller 27 44 66 99 eller til landsformand Ole Sørensen os@klf.dk eller 22 33 70 22.

For anden information og/eller udlevering af materiale, kontakt landskontoret på info@klf.dk eller telefonisk på 86 62 74 66 (bemærk telefontid mandag-torsdag kl. 10-14. Fredag lukket).


OM KLF, KIRKE & MEDIER

KLF, Kirke & Medier er Danmarks største mediebrugerorganisation med omkring 14.000 medlemmer. Vi arbejder for, at evangeliet rækkes ud til alle mediebrugere i Danmark, og at den kristne kultur og de kristne værdier har en naturlig plads i de elektroniske medier.

Vi kæmper også for en høj etisk standard samt anstændighed i de elektroniske medier til gavn for brugerne og de, der eksponeres.

Et af vores mål er at føre en idéskabende, konstruktiv og kritisk dialog med medier, politikere og øvrige interessenter.

DIALOG

Vi vil være en relevant mediebrugerorganisation, der fører en idéskabende, konstruktiv og kritisk dialog med medier, politikere og øvrige interessenter.

PARTNERSKABER

Vi vil gennem strategiske partnerskaber repræsentere hele det kirkelige Danmark.

INSPIRATION

Vi vil være på forkant og vil inspirere medierne til at fremme programmer, der beskæftiger sig med kirke, tro og spiritualitet. Vi vil være en aktiv samtalepartner for medierne i etiske spørgsmål.

MEDIEBRUG

Vi vil gennem dokumentation, oplysning og en kvalificeret debat udruste mediebrugerne til at træffe reflekterede og bevidste medievalg i en stadig foranderlig medievirkelighed.