Forside Presse

Presse

Pressekontakt

Pressehenvendelser, forespørgsler om interviews og lignende kan rettes til generalsekretær Mikael Arendt Laursen på mikael@klf.dk eller 27 44 66 99 eller til landsformand Carsten Riis Jensen på crj@klf.dk.

For anden information og/eller udlevering af materiale, kontakt landskontoret på info@klf.dk eller telefonisk på 86 62 74 66 (bemærk telefontid tirsdag-torsdag kl. 10-14).

Fødslen af det moderne Danmark fortalt gennem Grundtvig

0
Tidligere på året annoncerede TV2 en lignende serie, som også skal omhandle Grundtvig. Den kommer dog ikke lige foreløbigt, da optagelserne først begynder i...

KLF anmelder nabolandskanaler – nej, det er ikke fyld i din...

0
"Det er fyld i min tv-pakke! Jeg ser dem aldrig!" Sådan er der nok mange, der tænker om nabolandskanalerne. Men for alle, der savner mere kvalitet og substans, så er nabolandskanalerne et rigtig godt sted at finde det gode indhold.

Har DR medlidenhed med parrene i Gift ved første blik?

0
Gift ved første blik har for nylig rundet 9. sæson af på DR1 – og det bør blive den sidste, mener KLF, Kirke & Medier. (OPDATERET 6/11 med kommentar fra DRs strategidirektør.)

Redaktør i DR: Trosprogrammer er for alle

0
Efter nogle gode drøftelser til generalforsamlingen om KLFs arbejde og godkendelse af budget for 2024 blandt de fremmødte KLFere i Holsted Sognegård, byder generalsekretær...

Kritikken af Ellen imellem får nu konsekvenser

0
DRs Lytter- og seerredaktør Jesper Termansen ser i sin halvårsrapport blandt andet på nye retningslinjer for medvirkende-aftaler. Det sker i forlængelse af DR P3-programmet...

Fremtiden er drama(tisk) i Nordeuropa

0
DR udvider sit nordiske dramasamarbejde med tysk, hollandsk og flamsk islæt. Mens TV 2 går sammen med svenske og norske kollegaer om at producere dramaserier.

OM KLF, KIRKE & MEDIER

KLF, Kirke & Medier er Danmarks største mediebrugerorganisation med knap 10.000 medlemmer. Vi arbejder for, at evangeliet rækkes ud til alle mediebrugere i Danmark, og at den kristne kultur og de kristne værdier har en naturlig plads i de elektroniske medier.

Vi kæmper også for en høj etisk standard samt anstændighed i de elektroniske medier til gavn for brugerne og de, der eksponeres.

Endelig ønsker vi gennem oplysning at hjælpe mediebrugere til at træffe gode og bevidste valg særligt hvad angår brugen af digital teknologi i familierne og hos den enkelte.

Et af vores mål er at føre en idéskabende, konstruktiv og kritisk dialog med medier, politikere og øvrige interessenter.

Giv en gave

kr.
Bemærkninger