Nyt magasin i 12.000 postkasser

0
800

Kirke & Medier har interviews med Paula Larrain, Kaare Sand, nyhedsdirektører for DR og TV 2 og nyhedsvært ved DR Ultras nyheder for børn.
Kirke-Medier-4-2013
Endnu et nummer af magasinet Kirke & Medier er nu sendt ud til KLF, Kirke & Mediers 17.000 medlemmer.
Temaet er ”Den gode historie”. Her kan læserne komme med backstage og se, hvordan medier virker og journalister tænker. Der er bl.a. interview med dokumentarist Kaare Sand, de to nyhedsdirektører ved hhv. DR og TV 2 og tidligere studievært Paula Larrain. Hun siger, at den gode historie er først god når den er sand og når den gør os klogere:
– Journalister fokuserer generelt på hullerne i osten – på alt det, der mangler og burde være bedre. Jeg ønsker i højere grad at fokusere på selve osten. Mit sigte er ikke sensationen, men sandheden. Jeg vil som journalist oplyse frem for at vække opsigt.
Bladet byder også på en reportage fra konferencen Seniorer og medier, som blev holdt i København for nylig. Og så er der et kritisk interview med redaktøren for serien Gift ved første blik på DR3.
Magasinet Kirke & Medier er gratis for alle medlemmer af KLF, Kirke & Medier og sendes også til de medier, der ønsker det.

Tidligere artikelSe julekalendere i TV
Næste artikelDR holder kirke på en ølkasse