Flere medlemmer betyder større indflydelse

0
753

KLF, Kirke & Medier opfordrer sine medlemmer til blot at skaffe ét medlem hver. Jo flere vi er, jo mere bliver der lyttet til vores holdninger, siger generalsekretær Mikael Arendt Laursen.
MikaelArendtLaursen-portraet
– Foreningens størrelse er vigtig, for at KLF, Kirke & Medier også i fremtiden har vægt i dialogen med Danmarks Radio og TV 2. Jo flere vi er, jo mere vil der blive lyttet til os og vores holdninger. Jo flere vi er, jo lettere er det at få taletid hos politikere og presse.
Det skriver Mikael Arendt Laursen i en leder i det seneste nummer af magasinet Kirke & Medier. Magasinet udgives af KLF, Kirke & Medier, der i en menneskealder har arbejdet for, at etik, tro og kristendom får en plads i medierne.
– I dag kan vi glæde os over radiogudstjenester, DR Kirken og en bred vifte af magasinprogrammer om tro og eksistens, skriver han og kommer derefter med en klar opfordring til foreningens 17.500 medlemmer om blot at skaffe ét nyt medlem hver:
– Hver enkelt af os kender med sikkerhed bare ét menneske, der kunne være interesseret i at bakke op om KLF’s arbejde og tegne et medlemskab. Ét menneske! Jo flere vi er, jo mere kan vi udrette! Derfor vil vi være flere, fastslår han.
Foreningen har produceret et antal postkort, som nye medlemmer kan udfylde og sende ind, og sender gerne en bunke postkort til dem, der vil uddele dem blandt familie og venner, i forening eller kirke.

Tidligere artikelMediedirektør kritiserer programmet 9z mod Kina
Næste artikelKLF deltager på Folkemødet, som sendes til hele Danmark