TV-kirke endelig tilbage

0
834

DR Kirken vises igen på DR K efter tre måneders sommerpause. Se med på søndag kl. 14.
TineIllum-DR Kirken
På søndag vender DR Kirken tilbage efter tre måneders sommerpause. TV-gudstjenesten vil uden tvivl glæde de mange ældre og svage, som ikke kan komme i deres fysiske sognekirke. KLF, Kirke & Medier har kritiseret DR for at holde så lang en sommerpause.
Men på søndag den 8. september kl. 14. toner DR Kirken igen frem på skærmen. Det sker på DR K, hvor alle faste trosprogrammer er placeret efter DR’s store kanalomlægning tidligere i år.
Månedens præst er Tine Årup Illum, der er sognepræst i Sdr. Bjert. Hun bakkes op af lutter lokale kræfter. Teksterne læses af folk fra menigheden, og musikken leveres af den lokale organist.
Illums prædikener vil handle om at klare hverdagens bekymringer.
– Alle steder er der en travl hverdag med opgaver at bekymre sig om, og mennesker at bekymre sig for. Men bekymringen kan tage overhånd, og blive til at vi vil eje og have kontrol over det, der ikke er vores: dagen i morgen. Vi tror, at vi skal alting selv. At alt afhænger af os, men i kirken hører vi, at Gud vil være i vores fremtid, og at vi ikke skal bekymre os, lyder budskabet på DR’s hjemmeside.

Tidligere artikelKLF anmelder: Gift ved første blik – 1:8
Næste artikelFå det hele med