TV 2 får international hæder for værdibåret video

0
879

’Alt det, vi deler’ skulle blot brande TV 2 i Danmark. Men nu er videoen delt millioner af gange over hele verden og for nylig hædret med hele fire priser.
TV 2’s branding-video ‘Alt det vi deler’ er på få dage hædret med fire priser. Tre af priserne er såkaldte ”pencils”, som uddeles ved den prestigefyldte, kreative festival D&AD i London.
Priserne uddeles i guld, sølv og bronze i kategorierne ”social video” (hvor TV 2 fik sølv-pencil), ”ikke-fiktions-film under fem minutter” (bronze-pencil), og ”tv-reklamespot 61-120 sekunder” (endnu en bronze-pencil).
Se videoen her:

’Alt det vi deler’ blev igangsat fredag 20. januar og handler om TV 2 og om måden, stationen forvalter public service-forpligtelsen på. Den er et udtryk for TV 2s mission om at samle danskerne om alt det, der binder os sammen som nation og mennesker, skriver TV 2.
Filmen spredte sig med rekordfart. I løbet af de første fem døgn blev filmen vist mere end fem millioner gange på Facebook, og der viste sig hurtigt et behov for en engelsksproget version.
Efter at en engelsk version blev lagt op, er interessen mangedoblet. ’All That We Share’ er ifølge de seneste opgørelser blevet vist 288 millioner gange på sociale medier og er blevet delt flere end 5,8 millioner gange.
– Vi er både benovede og beærede over at se, at vores ’Alt det vi deler’-kampagne klarer sig så godt – ikke blot i Danmark, men også ude omkring i verden. Det bekræfter os i, at vi har fat i noget, der virker og optager folk, når vi fokuserer på det, vi har tilfælles, siger brandingchef for TV 2s hovedkanal, Vicky Wassmann Dahi.
Ud over de tre ”pencils” er ’Alt det vi deler’ hædret med sølv ved den kreative, New York-baserede prisfest Andy Awards – The 2017 International ANDY Awards – i kategorien ”Television / Media”.

Tidligere artikel20.000 timer dansk tv på DR
Næste artikelCitat af Niels Hausgaard