Ønsker ”konkollega” tillykke med ny direktør

0
931

Kirkeligt Medieakademi glæder sig til samarbejdet med Helle Janderup, der er ny direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter.
HelleJanderupDKM
Efter et par direktørskift ser det endelig ud til at Danmarks Kirkelige Mediecenter har fundet den rette person til at stå i spidsen for medieselskabet, der er både er konkurrent og kollega til Kirkeligt Medieakademi.
De to medieselskaber kalder sig konkollegaer, fordi de bl.a. samarbejder om en står årlig mediedag for alle kirkefolk. Kirkernes Mediedag finder sted på Trinity Hotel og Konferencecenter i Snoghøj ved Fredericia og løber af stabelen næste gang den 25. januar 2014.
Helle Janderup skal som ny direktør opruster DKM i forhold til ledelse og forretningsudvikling. Hun har mere end 20 års erfaring inden for forretningsudvikling og kommer fra en række forskellige chefstillinger hos bl.a. Merrild Kaffe og LEGO.
Helle Janderup har tidligere været indsamlingschef hos Kræftens Bekæmpelse, og glæder sig til at komme tilbage til arbejdet i en værdibaseret organisation:
– Der er en helt speciel ånd sådan et sted. Både blandt medarbejdere og kunder finder man ildsjæle.
Danmarks Kirkelige Mediecenter vil ligesom Kirkeligt Medieakademi fremme kirkelig og værdibaseret kommunikation.
– Jeg glæder mig til at arbejde et sted, hvor man har til formål at kanalisere noget tilbage til kunderne, siger Helle Janderup.
Privat bor Helle sammen med sin mand Paul Hurley og sine to børn i Vejle. Hun starter som direktør på DKM den 10. april.

Tidligere artikelEtikken får sin egen chef i DR
Næste artikelNy etikchef bør tage Blachman af sendefladen

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her