Musical blev et tilløbsstykke

0
856

Over 900 overværede Videbæk kristne Friskoles påskemusical, som Kirkeligt Medieakademi markedsførte i husstandsomdelt avis.
Musical 
Påsken er den vigtigste markering i dansk kultur – endda vigtigere end julen. Det var baggrunden for at Videbæk kristne Friskole skruede ekstra meget op for festlighederne i påsken.
Det skete ved en storstilet påskemusical torsdag den 21. marts, hvor alle skolens 261 elever optrådte med sang, skuespil og drama.
Kirkeligt Medieakademi havde leveret interviews og reportager i en skoleavis, der forinden blev omdelt til alle husstande i Videbæk og omegn. Kirkeligt Medieakademi er et medieselskab under KLF, Kirke & Medier. Design og tryk stod Videbæk Bogtrykkeri for.
Over 900 forældre, søskende, bedsteforældre og andre interesserede dukkede op til påskemusicalen i skolens idrætshal. Og alle kunne levende følge med i den kristne påskes dramatiske begivenheder ved de to ens forestillinger med sandwich og sodavand ind imellem.
– Påsken er mindst lige så vigtig som julen. Jesus var ikke blevet så verdenskendt, hvis ikke det var blevet påske med Jesus opstandelse af graven, siger skoleleder Jesper Friis om baggrunden for at arrangere påskemusicalen. Musicalen var skrevet af Torben Callesen, der er kendt som leder af hele tre gospelkor i Aabenraa: Børnekoret Gospel Roots, teenagekoret Gospel Teens og voksenkoret Gospel Oaks.
Eleverne ved Videbæk kristne Friskole sang særdeles veloplagt. Replikkerne faldt tydeligt og præcist. Det hele gik op i en højere enhed, da Torben Callesen og skolens musiklærere dirigerede kor og orkester, mens billed- og videoklip illustrerede påskens budskab i baggrunden.

Tidligere artikelIntet påske-tv for børn
Næste artikelReaktioner skaber dialog