Leth får buket for respekt

0
939

Kristian Leth har modtaget en buket blomster af KLF, Kirke & Medier for hans respektfulde måde at gå til trosretningerne på i programserien Den 2. dimension. 
KristianLeth2
Mennesker har brug for at placere det åndelige et sted i deres bevidsthed. Det gør man med sproget. Men hvad gør man, hvis ordene mangler?
Det ville Kristian Leth gøre noget ved, og det blev til programserien Den 2. dimension, hvor han besøger en række meget forskellige åndelige miljøer i Danmark. Især program fem, hvor han besøger Pinsekirken i Vejle, fortjener ros, mener landsforeningen KLF, Kirke & Medier.
– Kristian Leths tilgang til det åndelige stof er positiv og ærlig, og han møder de enkelte mennesker med en fin nysgerrighed og respekt, siger foreningens generalsekretær Mikael Arendt Laursen i forbindelse med overrækkelsen, som fandt sted på Kristian Leths kontor på Islands Brygge i København. Buketten uddeles af KLF, Kirke & Medier fire gange om året til en medieinstitution eller medieperson, som har gjort det særligt godt i formidlingen af etik og trosstof.
– Programmerne giver et ærligt billede af de enkelte trosretninger oplevet af Kristian Leth. Tonen i programmerne er sober, og alt i alt er serien en fin oplevelse, der giver seeren mulighed for selv at tænke videre, uddyber Mikael Arendt Laursen.
Kristian Leth er forfatter og musiker. Han er uddannet på forfatterskolen og har desuden en uddannelse fra DR’s talenthold. Leth har lavet programserien “Den 2. dimension” sammen med Lasse Bøgeskov Anderson.
Læs hele interviewet med Kristian Leth i det seneste nummer af Kirke & Medier.

Tidligere artikelAmerikanske medier påvirker vores værdier
Næste artikelKlagestatus fra DR

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her