Velkommen til TV 2 FRI

0
983

TV 2’s nye fritidskanal vil også få plads til kirkelige programmer, lover direktør Merete Eldrup. Det vil KLF se frem til, fortæller KLF, Kirke & Mediers generalsekretær, Mikael Arendt Laursen.
MikaelArendtLaursen
På søndag lancerer TV 2 den længe ventede kanal TV 2 FRI. Kanalen skal rummer ”det nære, det nyttige og det kernedanske”, siger TV 2 direktør Merete Eldrup til magasinet Kirke & Medier.
Magasinet udgives af mediebrugerorganisationen KLF, Kirke & Medier, som byder den nye kanal velkommen.
– TV 2 har tradition for at inkorporere kirke og tro i de øvrige udsendelser. Derfor ser vi frem til at dette stofområde også dækkes på TV 2 FRI. Det hører jo også med til det ”det kernedanske”, udtaler KLF’s generalsekretær Mikael Arendt Laursen.
Magasinet Kirke & Medier spurgte Merete Eldrup, om kirke og tro vil finde plads på TV 2 FRI:
– Det er der ikke taget beslutning om, men det kan sagtens ske, når det falder naturligt – fx i forbindelse med programmer i påsken og i julen, siger hun.
Kanalchef Maiken Wexø tilføjer, at TV2 FRI vil være såkaldt “slow-tv”.
– Slow-tv er ment som en invitation til alle, der kan lide ekstra ro og nærvær i tv-programmer, siger hun.

Om TV 2 FRI

Når TV 2 på søndag blænder op for TV 2 Fri kl. 11.30, er det med det daglige to-timers magasinprogram “Frihuset”. Der sendes direkte fra det smukt beliggende hus ved Isefjorden, hvor de seks faste  værter står klar til at vise huset og omgivelserne frem.
Ifølge TV 2 byder den nye kanal på alt, hvad danskerne kan tænke sig at vide om hus og have, hobby, mad, vejr og fritidsliv.

Se hvordan du kan se TV 2 Fri på tv2.dk og fortæl os, hvad du synes. Udfyld reaktionskortet eller send en mail til info@klf.dk.
Læs mere om TV 2 Fri på tv2.dk.

Tidligere artikelMedieakademi agerer presseagent for Bibelselskabet
Næste artikelPublic service-redegørelser

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her