Giv et gavekort med indflydelse

0
835

Et medlemskab af KLF, Kirke & Medier sikrer indflydelse i medierne. Giv et medlemskab som julegave sammen med et flot magasin og en bog.
Medlemmerne er forudsætningen for, at KLF, Kirke & Medier kan tale med vægt i debatten med medierne om at give plads til programmer om tro, kristendom og kirke. KLF har omkring 12.000 medlemmer i øjeblikket, men ser gerne at mange flere melder sig ind. Jo flere medlemmer, jo stærkere stemme, og jo større er KLF’s indflydelse.
Derfor opfordrer KLF sine medlemmer og alle andre til at give et års medlemskab i julegave. Modtageren vil få et gavekort til 1 års prøvemedlemskab, hvor man modtager magasinet Kirke & Medier 4 gange hen over året og kan deltage i foreningens arrangementer, herunder generalforsamlingen. Sammen med gavekortet sendes bogen ’Mediepræster’, hvor præster giver gode råd til at få kirken i medierne.
Et enkelt medlemskab koster 220 kr. Gavekort kan købes for 100 kr. pr. styk og giver modtageren ret til et års prøvemedlemskab af foreningen.
Gavekort skal bestilles på landskontoret enten på info@klf.dk eller på telefon 86 62 74 66 senest 18. december. KLF sender gavekort og bog, når betalingen er modtaget på konto nr. 9402 – 32 77 550 eller på Mobile Pay 93 88 20 26. Der skal i tekstfeltet stå: ”gavekort + købers navn og adresse”. Gavekortet sendes til køber. Modtageren af gavekortet skal så udfylde kortet med navn og adresse og sende det til KLF for at aktivere medlemskabet – porto er betalt.

Tidligere artikelDR henter nyhedsredaktør fra Ekstra Bladet
Næste artikelSøren Ryge inviterer til julegudstjeneste