Mediernes valgkamp, fest i KLF og manipulerende explainer

0
779

Hvad er mediernes rolle i en valgkamp, og hvordan overlever vi mediebrugere i væg-til-væg dækningen? Det giver KLF, Kirke & Medier tips til i denne udgave af KLF lige nu.

Vi fortæller om KLFs landsmøde, hvor der blev valgt en ny landsstyrelse, vedtaget en ny struktur – og uddelt et hæderslegat til en person, som mange er stået op med i 2020. Hvem det er, kan du høre i denne podcastepisode.

Vi ser på DRs nye public service-kontrakt, hvor kristendommen er skrevet ud. Men betyder det, at det er slut med morgenandagten, gudstjenester og andre kirkelige programmer? Hør, hvad Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, tænker om det i denne podcastepisode.

Vi diskuterer en explainer om kvindelige præster, som ifølge KLF, Kirke & Medier er vildledende og manipulerende. Vi lytter til uddrag fra DRs explainer og taler med lektor i Ny Testamente Klaus Vibe, som er tilhænger af kvindelige præster, og valgmenighedspræst Jon Poulsen, som er imod, om explaineren og debatten om kvindelige præster.

Endelig kigger vi på reaktioner om mediernes dækning af folketingets åbning og en markant ændring af DR2-programmet Deadline.

Tidligere artikelVil hjælpe med at aktualisere gudstjenesten
Næste artikelTV 2 lancerer nyheds- og dokumentarpodcasts