Fællessang hver for sig vender tilbage fredag aften på DR1

Danskerne kan igen synge sammen hver fredag aften, når ’Fællessang – hver for sig’ vender tilbage på DR1 og DRTV.

0
2267
Mads Steffen (t.v.) og Phillip Faber er tilbage i programmet "Fællessang - hver for sig". Foto: Benita Marcussen.

En af det forsømte coronaforårs største seersuccesser var ud over morgensang med Phillip Faber også fællessang fredag aften på DR1 med førnævnte Faber og Mads Steffensen. Og nu vender de to herrer sammen med danske kor og solister tilbage i bedste sendetid fredag aften.

For Phillip Faber giver en ny omgang ’Fællessang – hver for sig’ ikke kun anledning til at synge sammen med hele Danmark igen. Det giver også mulighed for at synge sange, der ikke var mulighed for i foråret.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at synge smukke skumrings- og efterårssange som ’Nu falmer skoven trindt om land’. Og når vi når julemåneden, er vi et sted, hvor den danske sangtradition står allerstærkest, og da er det en helt unik skattekiste af sange, vi kan vælge fra, siger Phillip Faber, der til daglig er chefdirigent for DR Pigekoret.

Da det første fællessangsprogram startede i marts, var det med en hjemlig stemning, og siden blev det sendt med Danmarks største virtuelle kor af danskere, en sankthans-udgave og et helt program fra Parken kun med ikoniske fodboldsange.

Denne gang vil ’Fællessang – hver for sig’ over ni programmer igen have en hjemlig stemning, og så vil udsendelserne trække tråde rundt omkring i det danske land.

Kim Larsen ved koncert i Norge i 2013. Foto: Jørund Føreland Pedersen

I det første program vil der være tråde til det fynske med Kim Larsen som et gennemgående tema i anledning af 75 års dagen for hans fødsel. For eksempel vil Marstals Småborgerlige Sangforenings sømandskor synge for, og så vil nogle af sangene tage udgangspunkt i Kim Larsens musik.

Claus Hempler, Medina, Shaka Loveless og Jørn Jeppesen (Kim Larsens impresario) vil være blandt aftenens gæstestjerner som synger sammen med hele Danmark den 23. oktober.

Tidligere artikelDa partypigerne indtog nonneklosteret
Næste artikelKLF bakker op om forslag fra SF, der skal beskytte børn mod afhængighed af spil og sociale medier

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her