Vestjysk i København

0
777

vestjysk-i-kbh
Af Grethe Holm
Endnu en succesfuld tur med KLF Distrikt Vestjysk til København for 51 veloplagte vestjyder, blev gennemført den 17. april.
Onsdag morgen kl. 7 satte de første morgenfriske vestjyder sig i bussen – klar til en tilbagevendende og næsten årlig tur til Danmarks hovedstad.
Bodil Toftdahl, sognepræst fra Ørnhøj, var turens dygtige guide og fortalte undervejs om turens seværdigheder, så alle var godt forberedt til de enkelte besøg.

Endelig fremme

Efter en lang køretur, spiste deltagerne den medbragte frokost i Regensens dejlige lukkede gårdhave med det navnkundige gamle lindetræ. Bagefter viste et par studiner (alumnar) rundt på Regensen, så alle blev klogere på, hvad Regensen står for.
Næste stop var den tyske Skt. Petri Kirke med guidet rundtur med interessante historier om kirken, dens betydning i København og ikke mindst om gravkapellerne.

DR og Sorø satte flot punktum for turen

Turens sidste kulturelle indslag var besøget i DRs Koncertsal, hvor alle medvirkede i den sidste koncert i foråret med DR Koncertkor med Michael Bojesen i ”Så syng da, Danmark”. En stor oplevelse for de mange mennesker.
En god og oplevelsesrig dag var nu sluttede med en lækker 2-retters middag i Krebsehuset i Sorø, inden bussen vendte snuden mod vest. Over midnat kunne de sidste vestjyder lægge sig under dynen ovenpå en spændende tur.
Se billeder i galleriet

Tidligere artikelCornelins og Det hvide kor i Dalby
Næste artikelP1 markerer kristen filosof

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her