Ultra Nyt skal fortsat samle familierne

0
1695

DR Ultra har sat turbo på udviklingen, der indebærer at gå fra flow-tv til streaming og on demand. Det betyder, at Ultra Nyt, som i dag er en meget populær nyhedsudsendelse og fik Buketten fra KLF i 2013, er ved at omstille sig på en ny virkelighed. Det forklarer Christoffer Ebbesen, der er fakta- og nyhedsredaktør på DR Ultra.
– Vi har særligt de sidste seks måneder arbejdet med at gøre Ultra Nyt til både flow og digitalt indhold. Men Ultra Nyt består. Vi vil rigtig gerne fortsat lave nyheder for børn. Også efter Ultra lukker som flow-kanal, fastslår Christoffer Ebbesen.

Foto: KLF

At Ultra Nyt skifter platform betyder ikke, at nyhedsudsendelsen ikke fortsat kan samle familierne, mener Christoffer Ebbesen, som ser på de erfaringer, som kanalen allerede i dag gør sig med Ultra-universet på dr.dk/ultra:
– Vi lægger ikke fællessening i graven med flowkanalen. Fællessening flytter i lige så høj grad til digitalt. Og selvom man ser Ultra Nyt på en tablet eller computer, så vil hele familien kunne følge med.
KLF har foreslået, at Ultra Nyt kunne sendes på DR1, når Ultra lukker som flowkanal.

Tidligere artikelNy bog skal skærpe danskernes mediebevidsthed
Næste artikelPoul Nesgaard – DR's enfant terrible