TV2s hovedkanal skal være gratis tilgængelig for alle

DEBAT: Den mangfoldighed i tv-billedet, vi fik med etableringen af TV 2, savner vi nu. Derfor skal TV 2 (og evt. TV 2 News og TV 2 Charlie) være gratis og omfattet af public service-krav, mener Mikael Arendt Laursen.

0
697

Vi mener, at midlerne til public service-medierne bør øges. Vi så gerne, at TV2s hovedkanal igen blev gratis tilgængelig for befolkningen ved en skattefinansiering. Vi mener, at den konkurrence som man ønskede ved etableringen i 1988 til stadighed, er ønskelige på trods af de meget større mediebillede. De er færre meget færre mediehuse i Danmark end i 1988 og derfor er der brug for, at vi sikrer to stærke offentligt finansierede uafhængige journalistiske miljøer i Danmark.

Vi mener endvidere, at TV2 med deres hovedkanal skal forpligtes på at supplere DR ikke alene på nyhedsstoffet, men også være en kanal som skal afspejle samfunds- og kulturlivet. Vi kan i den sammenhæng undre os over, at der eks. aldrig er en gudstjeneste på TV2.

Det burde også overvejes om nogle andre af TV2’s kanaler burde være gratis og omfattet af public service-krav. Det kunne være TV2 News og TV2 Charlie.

Tidligere artikelJulens største oplevelser i radio og på tv
Næste artikelDK4 byder DR op til dans om trosstoffet på TV

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her