TV 2’s udspil til et kommende medieforlig

0
818

TV 2 vil levere stærk public service og programmer, der binder danskerne sammen. Det skal ske i tæt samarbejde med TV 2 Regionerne.
Danske medier befinder sig i en brydningstid, og et kommende medieforlig kan få afgørende betydning for udbuddet af dansk medieindhold på print, tv og nettet også langt ud over den kommende forligsperiode.
I denne situation ønsker TV 2 at fokusere på public service, på dansk kvalitetsindhold og på en mangfoldig nyhedsdækning.
– TV 2’s nyheder skal have et nært blik på Danmark og et dansk blik på verden og bidrage til, at der fortsat er mere end én kilde til troværdig nyheds- og aktualitetsdækning på tv, siger TV 2’s administrerende direktør, Merete Eldrup, og fortsætter:
– Det styrkede samarbejde med de uafhængige TV 2-Regioner er afgørende for vores nyhedsdækning. Regionerne er en af TV 2s grundpiller og er med til at bringe det samlede TV 2 tæt på danskerne på tværs af landet. I et lokalt perspektiv er TV 2-Regionerne vigtige for et alsidigt nyhedsbillede med forankring tæt på folks hverdag.
Se hele udspillet her.

Tidligere artikelP3 skal være mere seriøs og mindre sarkastisk
Næste artikelHerrens Veje må gerne gå dybere