TV 2’s udspil til et kommende medieforlig

0
450

TV 2 vil levere stærk public service og programmer, der binder danskerne sammen. Det skal ske i tæt samarbejde med TV 2 Regionerne.
Danske medier befinder sig i en brydningstid, og et kommende medieforlig kan få afgørende betydning for udbuddet af dansk medieindhold på print, tv og nettet også langt ud over den kommende forligsperiode.
I denne situation ønsker TV 2 at fokusere på public service, på dansk kvalitetsindhold og på en mangfoldig nyhedsdækning.
– TV 2’s nyheder skal have et nært blik på Danmark og et dansk blik på verden og bidrage til, at der fortsat er mere end én kilde til troværdig nyheds- og aktualitetsdækning på tv, siger TV 2’s administrerende direktør, Merete Eldrup, og fortsætter:
– Det styrkede samarbejde med de uafhængige TV 2-Regioner er afgørende for vores nyhedsdækning. Regionerne er en af TV 2s grundpiller og er med til at bringe det samlede TV 2 tæt på danskerne på tværs af landet. I et lokalt perspektiv er TV 2-Regionerne vigtige for et alsidigt nyhedsbillede med forankring tæt på folks hverdag.
Se hele udspillet her.