TV 2 varsler store ændringer på TV 2 Play

Mere sport, mere reality og mere unikt dansk indhold. Det er overskrifterne for det nye TV 2 Play, som kommer i 2020. For brugere, der vil bevare de fleste af TV 2s sportstransmissioner, vil det fremover koste 40 kroner mere om måneden.

0
1399

I 2020 kommer der store ændringer til TV 2s streamingtjeneste TV 2 Play. Det skyldes tre forhold: flere store sportsrettigheder, integration af hayu (en streamingtjeneste med reality-programmer) og investeringer i mere unikt indhold på Play.
[infogram id=”det-nye-tv-2-play-1hd12yqexejw4km?live”]
En af de mest synlige ændringer er, at Play har fået en sportspakke grundet etableringen af den nye sportskanal TV 2 Sport X. Det har den konsekvens, at Play-brugere, der indtil nu har haft adgang til TV 2 Sport, mister den. Prisen ligger dog uændret på 139 kr. pr. måned. TV 2 forklarer i en mail til KLF, Kirke & Medier, at de brugere, som mister adgangen til TV 2 Sport, får adgang til noget andet indhold i stedet for: “et voksende antal unikke danske TV 2 Play-programmer indenfor nyheder, fakta, fiktion, livsstil og underholdning samt 750 timers hayu-indhold”.
Hvis man fortsat ønsker sport i sit Play-abonnement, stiger prisen med 40 kroner fra 139 kr. til 179 kroner pr. måned.
“Vi vil ikke tvinge nogen til at betale for sport. Sport på TV 2 Play bliver nu et aktivt tilvalg, uanset om man køber sporten i en pakke eller som enkeltkanaler. Det synes vi er mest fair i en situation, hvor der er masser af ny og ekstra sport, der kan ses på – og som er betalt af – TV 2s sportskanaler og TV 2 Play,” lyder det i en mail fra TV 2.
TV 2 har blandt andet købt rettighederne til at vise fodboldkampe fra den italienske Serie A, den spanske La Liga og den amerikanske MLS samt alle ATP-turneringerne i tennis. Det bidrager til, at TV 2 i 2020 sender cirka 3000 timers ekstra sportstransmissioner modsat i dag.
“Disse yderligere mange hundrede timers ekstra live-sport skal selvfølgelig betales. Derfor etablerer TV 2 nu den særlige sportspakke til 149/179 kr. (med eller uden reklamer). Dermed kan personer, der elsker sport, købe denne pakke, mens personer, der ikke er vilde med sport, slipper for at betale for dette indhold,” forklarer TV 2 i mailen.

Tidligere artikelDR fastholder, at der bliver skruet op for trosstoffet i 2020
Næste artikelVi drømmer om, at medierne dækker højtiderne sådan

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her