Teolog bliver ny kulturdirektør på DR

0
768

DR har ansat Tine Smedegaard Andersen som ny kulturdirektør. Tine er uddannet teolog og kommer fra en stilling som medlem af koncerndirektionen i Gyldendal og har tidligere været administrerende direktør for Forlaget Rosinante & Co.
tine-smedegaard-andersen-ny-kulturdirektoer-dr-klf-kirke-og-medier
Tine Smedegaard Andersen bliver direktør for et af de mest markante områder i DR, som omfatter blandt andet DR’s koncerthus, DR P3 og DR Fiktion.
“Kulturen er det, der gør os til mere end skaffedyr i universet. Den spejler vores liv og tanker, forandrer os, gør os klogere på os selv, hinanden og verden. DR har så godt som hele befolkningen i tale hver uge. Tænk at være med til at oplyse, samle, udfordre og gøre vores verden større med al den kultur, DR producerer og præsenterer. Jeg kan ikke tænke mig noget vigtigere at bruge tiden på,” siger DR’s nye kulturdirektør Tine Smedegaard Andersen.
DR’s bestyrelsesformand Michael Christiansen begrunder valget af Tine som ny kulturdirektør:
”Vi har valgt Tine Smedegaard Andersen, fordi hun har en dyb forståelse for kunsten og kulturens vigtighed. Tine er tydeligvis selv et eftertænksomt menneske, og det er vigtigt, når nyt public service-indhold skal udvikles. Samtidig er hun den rette til at fortsætte den retning, der er lagt på kulturområdet i DR.”
I KLF  ønsker vi  Tine Smedegaard Andersen tillykke med titlen. Vi glæder os til et fortsat spændende samarbejde med DR Kultur.

Kilde: dr.dk
Tidligere artikelDR gør status for 2013
Næste artikelHvem fylder, og hvad skal fylde?

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her