“Tal med Gud” er tilbage i fornyet form

I et nyt program på DR2 ’Det gode råd’ vil et panel af åndelige vejledere give bud på, hvordan deres trosretninger og livsopfattelser kan vejlede mennesker om, hvilken retning livet skal gå. Paula Larrain er vært på programmet.

0
1814
Paula Larrain er vært på det nye trosprogram "Det gode råd" på DR2. I studiet sammen med hende er det fra venstre: sognepræst Lars Gustav Lindhardt, præst og Kirkegaard-ekspert Pia Sølvtoft, clairvoyant og spirituel lærer Steen Landsy samt imam Waseem Hussain. Foto: Agnete Schlichtkrull

Mange husker nok Clement Kjersgaards debut som tv-vært i programmet “Tal med Gud”, der blev sendt på DR 2 i 2004. Nu får programmet et comeback, selvom det ikke er sådan formuleret fra DRs side, i programmet “Det gode råd” med Paula Larrain som vært.

– I løbet af livet støder vi alle på personlige kriser, eksistentielle spørgsmål eller sjælesorg. I ’Det gode råd’ diskuterer et panel af åndelige vejledere livets store spørgsmål ud fra deres forskellige, religiøse ståsted og åndelige overbevisning. Vi ser på, i hvilket omfang religion kan give svar og trøst i livets svære stunder, og det er mit håb og også programmets mission, at seerne kan tage nogle konkrete anvisninger med videre ud i livet, siger Paula Larrain.

For hende er det også et comeback til tv. Hun har ellers de senere år været optaget af radio – først med programmet “De højere magter” på P1 og fra nytår med “Tidsånd” ligeledes på P1.

– Jeg glæder mig helt enormt til at komme i gang med programmet og selvfølgelig til igen at prøve kræfter med TV-mediet efter mange års pause, siger vært Paula Larrain.

I første program, der sendes på søndag (14. juni) på DR2 kl. 23.00, sidder Paula Larrain i studiet sammen med sognepræst Lars Gustav Lindhardt, præst og Kirkegaard-ekspert Pia Sølvtoft, imam Waseem Hussain og spirituel lærer og clairvoyant Steen Landsy.

Sammen skal de vejlede Marinus på 21 år, som har en udfordring i sit liv. Han er på sit tredje sabbatår efter studentereksamen og er i tvivl om, hvad hans kald i livet er – herunder hvilken uddannelse han skal kaste sig over. Marinus har ikke fået det kald, han havde regnet med ville indfinde sig, og er nu grundlæggende i tvivl om, hvilken kurs hans liv skal tage.

KLF, Kirke & Medier ser frem til at se Paula Larrain i rollen som vært på et trosprogram i fjernsynet:

– Paula Larrain er garant for, at vi som seere er i godt selskab. Hun har en bred, åndelig indsigt og en nysgerrighed, som helt sikkert vil gøre værtsrollen i det nye program helt naturlig for hende. Og så er hun samtidig den, der på den mest naturlige måde kan stille de svære spørgsmål om alt det, vi ikke kan se og mærke men må føle og tro, siger Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier.

Tidligere artikel“GUD FADER BEVARES?” LAD DET HANDLE OM TRO OG EKSISTENS – IKKE MENINGER
Næste artikelKLF giver Buketten til dansk public service

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her