Rigtig god sommer!

0
987

Efter et forår med mange kølige dage og omskifteligt vejr kan vi nu forhåbentlig se frem til en skøn, dansk sommer mange uger frem.
Sommeren er en tid, hvor de fleste har meget andet at lave end at sidde inde og se tv eller lytte til radioen. Og så dog! Sommeren er også højsæson for store sportsbegivenheder, og 2014 er ingen undtagelse. VM i fodbold, Le Mans, Tour de France, Wimbledon og mange andre begivenheder vil også i år give rigtig mange gode tv- og radiooplevelser. God fornøjelse med det hele.
Jeg vil nok også have svært ved ikke at følge lidt med i nyheder og debatprogrammer, selvom vejret forhåbentlig vil forsøge at lokke mig udenfor. Så selv i sommervarmen vil radio og tv være en del af vores hverdag.
I juni vil vi kunne træffes som normalt, men KLF’s landskontor holder telefonerne lukkede i juli , og de fleste medarbejdere vil også holde ferie i den periode.
Det betyder ikke, at du ikke kan reagere på det, du hører og ser i de elektroniske medier henover sommeren.
Brug vores reaktionskort og kontakt os på info@klf.dk, hvis der er noget, som du mener, vi skal tage fat i i vores dialog med medier og politikere. Vi er tilbage på kontoret for fuld styrke i august, og her vil vi samle op på de henvendelser, som er kommer ind sommeren over.
Jeg vil gerne benytte denne anledning til at takke dig, fordi du vælger at følge med i KLF’s arbejde via vores nyhedsmail.
Tak for den interesse, som du viser os, ved at være med her.
Med venlig hilsen
Mikael Arendt Laursen
Generalsekretær

Tidligere artikelPresse-etik i fokus
Næste artikelSommerferie i DR Kirken