Rigtig glædelig jul!

0
767

jul-300x300-klf
Julehilsen fra generalsekretæren
Når jeg tænker tilbage på det år, der er gået, siden vi sidst kunne fejre jul, så fylder det mig med stor taknemmelighed.
Jeg er taknemmelig for, at jeg året igennem har mødt så mange KLF’ere i forbindelse med generalforsamlinger rundt omkring i landet og i forbindelse med møder og arrangementer, hvor KLF, Kirke & Medier var med på banen. Særligt glæder jeg mig over, at vi i sommers kunne være med på Folkemødet på Bornholm, og at vi i november kunne stå for en gennemført konference om seniorer og medier på Christiansborg. Her formåede vi virkelig at vise KLF-flaget for en masse mennesker.
Jeg er også taknemmelig for de mange reaktioner, som vi modtager fra medlemmer fra hele landet. Jeg fortæller vidt og bredt, at KLF er en aktiv organisation af bevidste mediebrugere, og det kan jeg dokumentere, når jeg ser på de hilsner, som I sender til landskontoret. Bliv ved med det – det er en vigtig del af vores arbejde. I det nye år vil vi sætte endnu mere fokus på dialog- og analysearbejdet, da vi kan se, at det er en af de bedste veje til indflydelse på medierne.
Og så er jeg taknemmelig for, at jeg har et fantastisk team her på landskontoret. Jannie og Mette får maskineriet til at køre, også selvom jeg tit er ude til møder både nationalt og internationalt. Maja styrer kidsandmedia dk med hård og kærlig hånd, og Svend jonglerer kompetent med pressearbejdet i Kirkeligt Medieakademi til gavn og glæde både for KLF og for mange andre. Jeg er også rigtig glad for, at vi har en landsstyrelse, der vil det bedste for KLF og også er indstillet på at gøre det nødvendige for, at foreningen også får de bedste betingelser i fremtiden.
Endelig er jeg taknemmelig for, at vi nu kan fejre julen og dens glædelige budskab til os mennesker. Jesus, der er opstandelsen og livet, kom til jorden julenat, for at vi mennesker kan få det evige liv. Det er fantastisk! Og det er det budskab, vi vil være med til at sprede gennem medierne også i det nye år.
Med venlig hilsen
Mikael Arendt Laursen

Tidligere artikelStatus fra sofahjørnet: Juleuhyggen breder sig!
Næste artikelKLF's årskavalkade 2013

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her