Public service med vitaminer i, trosprogrammer på TV 2 (hvor bliver de af?) – og BREAKING NEWS…

0
707

Vi har tændt for den gule bjælke og præsenterer breaking news om tv-gudstjeneste i denne podcastepisode. Selvom vi har det anstrengt med udtrykket breaking news, er det velbegrundet at kalde dette for breaking.

Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, har desuden været til dialogmøde på TV 2, hvor han havde en sag med i tasken: Hvor bliver trosprogrammerne på TV 2 af? I TV 2s public service-redegørelse mener TV 2, at “erfaringen viser, at der ikke er den store interesse for trosprogrammer”. Hvad mener TV 2 egentlig med det?

Endelig diskuterer vi: Er der vitaminer i dansk public service? Kommer DR og TV 2 godt rundt – eller bliver de ved det populære og det “fedende”? Vi tester DR TV, DR Lyd og TV 2 Play.

I programmet nævner vi margueritruten som et billede på, hvad public service også skal. Vi har bedt illustrator Ole Steen Pedersen om at tegne medielandskabets motorvej og margueritrute. Den illustration kan ses her: https://klf.dk/public-service-skal-ud-paa-margueritruten/

Send meget gerne dine reaktioner ind her: https://klf.dk/reager/ – og vær med til at påvirke, hvad vi tager op i podcasten.

Medvirkende: KLFs generalsekretær Mikael Arendt Laursen.

Vært: Stefan Vase.

Tidligere artikelPublic service skal ud på Margueritruten
Næste artikelNy medieaftale bærer præg af KLFs dialog med politikerne