Nye medarbejdere på landskontoret

0
1036

Medarbejderstaben på KLF, Kirke & Mediers landskontor i Børkop er blevet øget betragteligt i løbet af august måned. Her trådte henholdsvis Henrik Lundahl Revshøi, der er uddannet multimediedesigner og journalist Jeanette Suell Sørensen til som kommunikationsmedarbejdere.
– Vi har længe haft et ønske om at styrke vores kommunikation, så det er rigtig dejligt, at Henrik og Jeanette endelig er begyndt hos os, siger generalsekretær i KLF, Kirke & Medier Mikael Arendt Laursen.
Jeanette og Henrik foto til hjemmesiden 2
Henrik Lunddahl Revshøi og Jeanette Suell Sørensen er nye medarbejdere på KLF, Kirke & Mediers landskontor i Børkop. 
31-årige Henrik Lundahl Revshøi har tidligere været med til at starte Indre Missions Videoværksted op. Han blev efterfølgende ansat af Indre Mission som videofotograf og redigeringstekniker. Han har også prøvet kræfter med radiogenren, som radiovært på Kristen NetRadio/Kristen LokalRadio sammen med Heidi Graugaard Nielsen, hvor han lavede morgenradio, et ungdomsmusikprogram, samt interviews og reportager til koncerter.
For Henrik Lundahl Revshøi var det især ønsket om at påvirke det danske medieklima, der fik ham til at søge stillingen hos KLF.
– Jeg har en holdning til, hvad jeg ser og hører, og jeg synes, det er vigtigt, at vi har et “sundt mediemiljø” i Danmark. Vi taler så meget om klima og miljøforandringer, men mediemiljøet er ligeså vigtigt efter min mening. Det er i høj grad med til at præge os, fortæller han.
KLF sikrer sin stemme i medierne
For 31-årige Jeanette Suell Sørensen er jobbet hos KLF fulgt i kølvandet på en barselsorlov. Hun har tidligere blandt andet været beskæftiget hos fundraisingvirksomheden SUELL Team samt været journalist på Region Syddanmarks personalemagasin Puls. Hun håber at kunne være med til at sikre KLF en stærk stemme, også i fremtiden.
– Der ligger en meget spændende opgave i at fremtidssikre KLF, blandt andet ved at se på, hvordan vi kan få flere medlemmer. Derudover ligger KLF’s formål, at gøre kristendom til en naturlig del af indholdet i radio og tv og kæmpe for anstændige medier, mig meget nær, så jeg havde ikke mange overvejelser i forhold til at søge stillingen, siger hun.
Ifølge generalsekretær Mikael Arendt Laursen har opgraderingen fra én til to kommunikationsmedarbejdere været nødvendig for at sikre KLF en stemme i medierne.
– Hvis vil fortsat vil have en plads i det brogede mediebillede, der bare vokser og vokser, så er vi nødt til at styrke vores kommunikation, og det er jeg sikker på, forøgelsen af medarbejdere her på landskontoret kan være med til, lyder det fra Mikael Arendt Laursen.

Tidligere artikelKynisk at gøre tortur til underholdning
Næste artikelKommentar: Modige tv-folk