Nu kan du lytte til KLF

KLF er nu klar med en spændende podcast om medier og kirke. Lyt med allerede nu.

0
1495

KLF, Kirke & Medier hed i sin spæde barndom i 1926 Kristelig Lytterforening. Det var dengang, hvor Befolkningen talte om Statsradiofonien og skrev Navneord med stort Begyndelsesbogstav. I alle årene har KLF lagt ørene til radioen for at lytte til udsendelser af enhver art. Men først nu – efter mere end 90 år ved højtalerne – er der nu mulighed for at lytte til KLF, nu er KLF en lytteforening…

KLFs podcast – Lyt til KLF – har premiere og begynder med “nyhedsprogrammet” KLF lige nu, hvor generalsekretær Mikael Arendt Laursen taler med programmets vært Stefan Vase om blandt andet regeringens forslag til en ny finanslov, som også sender nogle signaler om næste medieforlig, og om Morgensang på Ramasjang.

I podcasten vil du også få mulighed for at lytte til KLFs magasin. Derfor vil du snart kunne høre et længere interview med Rasmus Nielsen, stifter af netmediet Altinget.dk, hvor han blandt andet taler om, hvordan han møder troende. Senere vil der også komme interviews med professor i åndelig omsorg Niels Christian Hvidt, Kristendemokraternes formand Isabella Arendt og endelig teolog og forfatter Leif Andersen.

Hvis du gerne vil have alle episoder i din foretrukne podcast-afspiller, skal du blot indsætte nedenstående link:

https://feed.podbean.com/klfpodcast/feed.xml

Tidligere artikelKLF TV: Buketten til Kurs mod-programmerne
Næste artikelDebat: Hvorfor gør DR sig til bannerfører for dårligt sprog?

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her