Medieforlig 2014: Møde med Troels Ravn

0
830

Tidligere på ugen var en delegation fra KLF, Kirke & Medier på Christiansborg for at mødes med medieordfører i Socialdemokratiet, Troels Ravn. 
folketinget-medieforlig-klf-kirke-og-medier
I forbindelse med de kommende medieforhandlinger har KLF, Kirke & Medier fremsendt sine synspunkter til alle mediepolitiske ordførere.
– Det har afstedkommet positiv dialog med flere partier og alle har givet udtryk for, at de er meget enige i KLF’s synspunkt, udtaler Kim Borregaard Eriksen, som sidder med i KLF’s landsstyrelse og er formand for KLF’s fokusudvalg. Han fortsætter:
– Vi havde aftalt møde med Troels Ravn fra Socialdemokraterne i forbindelse med de kommende medieforhandlinger. Udgangspunktet for samtalen var de ønsker, som vi havde fremført i relation til vores projekt “seniorer og medier”.
Det var en positiv oplevelse, fortæller Kim videre:
– Vi oplevede, at der var stor lydhørhed overfor vores synspunkter. Troels Ravn sagde ved afslutningen, at han var blevet meget inspireret af vores synspunkter, og han var meget enige i disse.
Det er primært seniorer og medier, der har haft fokus fra KLF, Kirke & Mediers side i disse medieforhandlinger.
– Vi har bedt politikerne om, at DR skal redegøre for, hvad de særligt gør for seniorerne på radio og tv. Det handler ikke alene om, hvor meget seniorerne ser DR, men også om, hvad DR gør særligt for målgruppen. I den sammenhæng har vi peget på, at seniorer særligt er optaget af historien, traditionen og vores kultur, herunder den kristne kulturarv, afslutter Kim Borregaard Eriksen.

Læs mere om Medieforlig 2014
 

Tidligere artikelFastholder de sociale medier vores ungdomssynder?
Næste artikelGift ved første blik vender tilbage