KLF talte med politikere om medieforhandlinger

0
959

KLF, Kirke & Medier deltog i årets folkemøde, hvor generalsekretæren talte med partiernes medieordførere om kirke og kristendom i medierne.
KLF, Kirke & Medier var med til Folkemødet 2017 på Bornholm. Her talte mediebrugerorganisationen med flere mediefolk og toneangivende politikere:
– Det har været en stor succes for os, fortæller generalsekretær Mikael Arendt Laursen og uddyber: – Jeg har mødt kulturministeren og haft rigtig gode samtaler med toneangivende medieordførere indenfor de forskellige partier. Samtalerne havde fokus på kirke og kristendom i de nye medieforhandlinger.
Generalsekretæren talte bl.a. med Mogens Jensen, der er medieordfører for Socialdemokratiet (billede øverst).

Mens Mikael Arendt Laursen plejede netværk med politikere og mediefolk, lavede KLF’s mediegrafiker Henrik Lundahl Revshøi en stribe videointerviews med bl.a. statsminister Lars Løkke Rasmussen, tidligere minister og EU-kommissær Connie Hedegaard og studievært Clement Kjersgaard.
Ikke færre end 25 videointerviews blev det til i alt. De mange interviews vil løbende blive lagt ud på KLF’s hjemmeside og facebookside.
– Vi glæder os til at udfolde de ting, vi har med fra Folkemødet til alle vore medlemmer og andre interesserede, siger Mikael Arendt Laursen.
Følg KLF på Facebook og læs KLF’s nyhedsmail.

Tidligere artikelLandskabet former troen – og troen former landskabet
Næste artikelTV 2 vil levere flere kalorier på nyhedskanalen