KLF-netværk på udflugt

0
1016

gruppebillede_aarhus-tur_hjemmeside
49 medlemmer fra KLF, Kirke & Mediers netværk Ringkøbing Fjord tog en dejlig sommerdag på en bustur til Aarhus.
Efter en dejlig velkomst fra Lissy Mouridsen blev der sunget nogle morgensalmer og Else Christiansen holdt en kort andagt ud fra Esajas 59: ”Gud er den samme”.
På halvvejen mod Århus havde gruppen det første stop, hvor der blev serveret kaffe med smurte rundstykker.
Herefter fortsatte turen og Lissy Mouridsen benyttede lejligheden til at fortælle os om den nye struktur for KLF, Kirke & Medier (vedtaget i oktober 2014). Hun opfordrede alle til at oplyse og udbrede kendskabet til KLF og give deres mening – positiv eller negativ – til kende over for radio- og tv-udsendelser.
Aros og Den Gamle By
Efter rundstykker gik turen til det første besøg i Aarhus, nemlig kunstmuseet Aros, hvor der var bestilt guider til rundvisning. De fortalte lidt om museet og nogle af udstillingerne. Det var især en flot oplevelse at gå en tur på øverste etage og se ud over Aarhus og omegn.
Derefter kørte vi til Den Gamle By, hvor vi spiste medbragt frokost, inden vi havde et par timer til at se og opleve købstadsmuseet, der blev grundlagt af lokalhistoriker Peter Holm og åbnet den 23. juli 1914. Det er et spændende sted, hvor livet gennem flere århundreder kan ses og opleves.
Aarhus-tur

KLF, Kirke & Mediers netværk Ringkøbing Fjord var i august måned på tur til Aarhus. Her besøgte de både Aros, Den Gamle By og DR. Foto: Lissy Mouridsen


Rundvisning i DR
Vores rundtur i Aarhus sluttede hos DR, der er DR’s næststørste mediehus med flere end 200 medarbejdere. De står for produktionen af nogle af DR’s mest sete og lyttede tv- og radioprogrammer – herunder Hammerslag, Nak og æd samt Den store Bagedyst. Det blev til en rigtig god orientering om DR’s opbygning og arbejdsforhold og sluttede med en rundvisning til både radio- og tv-studier samt til rekvisitter, DR’s værksted, garage og redigeringsrum.
Efter rigtig mange gode oplevelser i Aarhus, sluttede dagen med en dejlig middag på Pårup Kro.

Turen til Aarhus var arrangeret af et team bestående af Else og Mogens Christiansen samt Lissy og Laurids Mouridsen fra Netværk Ringkøbing Fjord. Reportagen er skrevet af Rosa Tobiasen.
 
 
 
Tidligere artikelMere tro i medierne – meld dig ind i KLF
Næste artikelMads Steffensen modtager KLF's hæderslegat 2016