KLF har fået sit første netværk

0
982

Distrikt Øresund har som de første taget KLF, Kirke & Mediers nye struktur til sig.
Det blev KLF, Kirke & Mediers distrikt Øresund, der var først på pletten til at få nedlagt og erstattet deres hidtidige distrikt med et netværk. Ændringen sker som følge af den nye foreningsstruktur i KLF, der blev vedtaget ved landsmødet 4. oktober.
– Vi synes, at hvis det skal være, så lad det være. Der er vedtaget en ny foreningsstruktur, og så kan vi lige så godt komme i gang med at få det op at stå, siger Esther Schultz Nielsen, der er distriktsformand i Øresund.
Omkring 20 KLF’ere var mødt op til distriktets generalforsamling 20. oktober, hvor den nye struktur skulle vedtages. Ifølge Esther Schultz Nielsen var alle positive overfor de nye takter i KLF.
– Landstyrelsen har været rigtig gode til at orientere om strukturændringen, så det er ikke noget, der er kommet bag på folk. De fleste er da også godt klar over, at der er nødt til at ske noget nyt i KLF, så jeg synes, alle har været positive, fortæller hun.
Reaktionsteams er næste skridt
Det nye netværk skal mødes og konstitueres 19. november, hvor det forventes, at Esther Schultz Nielsen fortsætter som formand. Herefter vil netværket arbejde på at få etableret et eller flere reaktionsteams.
– Jeg er spændt på, hvad vi får ud af det i den kommende tid. Jeg mener, det vigtigste er at få oprettet nogle reaktionsteams. Det er den slags arbejde, der er brug for i KLF, fordi det er det, vi kan tage med til DR og TV 2, slutter Esther Schultz Nielsen.
Fakta
Strukturændringen i KLF, Kirke & Medier betyder, at der under hvert netværk oprettes en række teams, som skal løse forskellige KLF-opgaver. Det kan for eksempel være et eventteam, et medlemshvervsningsteam eller et reaktionsteam.

I et reaktionsteam skal medlemmerne se en masse tv og høre en masse radio. Sammen – eller hver for sig, skal de kommentere, anmelde eller analysere dét, de ser og hører og således være KLF’s øjne og ører. De reaktioner, teamet laver, vil landskontoret bruge i den løbende dialog med medierne.
Du kan læse mere om vores reaktionsteams – og alle de andre teams i vores Værktøjskasse.
Du kan læse mere om strukturændringen i KLF, Kirke & Medier her.

Tidligere artikelRikke Hedman, DR Tro: Trosstof går ind til kernen
Næste artikelTine Smedegaard Andersen: DR skal spejle den åndelige søgen

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her