Julen begynder tidligt i DR – Buketten til Sangbogen – Hæder til Præst søger Paradis

0
1503
Foto: Lars Salomonsen. Grafik: KLF

I denne episode taler vi om julen, der begynder meget tidligt i DR. I hvert fald hvis man skal tro salmerne i Før søndagen. Vi har givet Buketten til Sangbogen på P2. I episoden kan du høre, hvordan det gik, da vi overraskede programmets værter, Katrine Muff og Mathias Hammer, med Buketten. En tidligere modtager af Buketten Præst søger Paradis – om sognepræst Josefine Frej Mikutas tilværelse på Sejerø – har modtaget yderligere hæder ved en europæisk festival om “tro på skærmen”.

I denne podcast kan du høre klip fra to udgaver af Sangbogen på P2: Fra premieren, der blev sendt den 5. februar 2023, og fra langfredagsudgaven, der blev sendt den 7. april, og som i skrivende stund desværre ikke kan høres på DR Lyd.

I den seneste udgave af KLFs magasin kan du læse et længere interview med Katrine Muff og Mathias Hammer – om programmets tilblivelse og om deres begejstring for sange og salmer. Hvis du gerne vil læse det, kan du melde dig ind i KLF og dermed både modtage KLFs magasin og give din opbakning til KLF, Kirke & Mediers arbejde.

På vores hjemmeside kan du se, hvordan det gik til, da vi overraskede Muff og Hammer med Buketten.

Hvis der er emner, du synes, at vi skal tage op i podcasten, er du velkommen til at sende en mail på podcast@klf.dk. Hvis du gerne vil sende en reaktion, kan det ske på vores hjemmeside.

Medvirkende: KLFs generalsekretær Mikael Arendt Laursen.

Vært: Stefan Vase.

Hvad mener du?

Har du hørt Sangbogen på P2 med Muff & Hammer? Hvad synes du om det?

Skriv en kommentar herunder eller send en reaktion ved at trykke på knappen…

Tidligere artikelDR1 rydder fladen for Prins Christian
Næste artikelFremtiden er drama(tisk) i Nordeuropa