Julebudskabet giver glæde og mening

0
789

Generalsekretær Mikael Arendt Laursen ønsker alle KLF-medlemmer og dialogpartnere i public service-medierne en velsignet julehøjtid. Foto: Henrik Lundahl Revshøi
Generalsekretær Mikael Arendt Laursen ønsker alle KLF-medlemmer og dialogpartnere i public service-medierne en velsignet julehøjtid. Foto: Henrik Lundahl Revshøi

Generalsekretær Mikael Arendt Laursen sender denne julehilsen til KLF’s medlemmer og dialogpartnere:
Ja, julens stjerne lyser, når jeg ser,
det barn i krybben er så meget mer’.
Sådan synger vi i den nye julesalme, som vandt P2’s konkurrence sidste år. Netop det, at barnet i krybben er så meget mere end et barn, er omdrejningspunktet for vores daglige arbejde. Julens evangelium fylder os med glæde i denne mørke tid, men det giver samtidig mening til alle vores dage – også her på KLF’s Landskontor.
2016 har været et helt fantastisk år for KLF, Kirke & Medier, ja, måske året med nogle af de største successer, vi har opnået. Vi fik lanceret en storstilet rapport om medlemmernes ris og ros til public service-mediernes sprog, etik og dækning af indhold med reference til kirke og kristendom. Og vi blev jævnligt interviewet i medierne om flere af vores mærkesager og har været med til at sætte en vigtig dagsorden. Vi fik holdt en fantastisk konference om sproget og et landsmøde af meget høj kvalitet.
Der er rigtig meget, vi kan glæde os over, når vi sådan ser tilbage på året.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores medlemmer, som gør det muligt at formidle kristne værdier og være med til at fastholde medierne på deres egne mål om god etik og værdig behandling af de mennesker, de omtaler. Og jeg vil sige tak til vore dialogpartnere i public service-medierne Danmarks Radio, TV 2 og Radio24syv. Det er netop gennem den gode og konstruktive dialog om de mange dilemmaer, man som medier jævnligt står over for, at det bliver muligt at pejle sig ind på et godt resultat.
Derfor vil jeg glæde mig til et fortsat godt samarbejde i 2017 og mange år fremover og ønske både KLF-medlemmer og alle dedikerede medarbejdere i mediehusene er velsignet julehøjtid.

Mikael Arendt Laursen
Generalsekretær, KLF, Kirke & Medier

Tidligere artikelNyd julens mediegudstjenester
Næste artikelHvad snakker I om ved middagsbordet derhjemme?