Inger Bach får KLF’s Hæderslegat

0
1935

Vi kan nu endelige – og med stor glæde – præsentere modtageren af Hæderslegatet. Det går til Inger Bach som er chefrådgiver hos DR. Tidligere har hun været direktør og siden etikchef hos netop DR. Hædersbevisningen blev offentliggjort til vores landsmøde lørdag den 23. januar 2021.

Begrundelse for at Hæderslegatet skulle gå til Inger Bach
Inger Bach har gennem sit mangeårige virke i DR været en god og engageret samarbejdspartner for KLF, Kirke & Medier og en vigtig garant for, at dialog med brugere og god etik har været sat på dagsordenen hos DR.

I et rum af gensidig respekt har vi oplevet, at Inger altid har været åben for en god dialog både om strukturelle og etiske emner. Inger Bach har altid haft en god forståelse for vores tilgang til medierne generelt og DR specifikt, og har i sin rolle som etikchef taget vores henvendelser alvorligt og givet os en god og seriøs sparring.

Som person har Inger Bach altid været en fornøjelse at arbejde sammen med, uanset hvilken sag, vi har præsenteret hende for.

Fakta om Hæderslegatet:
KLF, Kirke & Mediers hæderslegat er blevet uddelt siden 1989. Inger Bach er nummer 55, der modtager legatet. Med hæderslegatet følger en check på 10.000 kr.

Tidligere artikelSkab gode rammer for brug af skærme og digitale medier
Næste artikelHer er de mest læste nyheder på klf.dk i 2020