Indflydelse og medlemsfremgang

0
841

Generalsekretær Mikael Arendt Laursen tager i den kommende tid rundt til en række generalforsamlinger i KLF’s lokalforeninger, hvor han vil tale om “Indflydelse og medlemsfremgang”.
Vi går ind i højsæsonen for generalforsamlinger i KLF’s mange lokalforeninger rundt i landet. Det er dejligt at se lokale kræfter stimle sammen og mødes om en fælles sag.
Mikael Arendt Laursen er blevet indbudt til flere af generalforsamlinger. Han sætter i sit oplæg fokus på den indflydelse, KLF som forening har på det mediepolitiske område, og han forsøger at komme med bud på, hvordan KLF i fremtiden kan få flere medlemmer.
“Som interesseorganisation har vi brug for et solidt mandat for at gøre os gældende i dialogen med medierne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter fokus på hvervning af nye medlemmer”, fortæller Mikael, som til sine visionsmøder tidligere har brugt mottoet “Vi vil være flere”.
I en tid hvor medierne fylder mere og mere, er det vigtigt, at vi som KLF er mediernes vagthund. Vi brænder for medier og vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at sikre, at medierne fortsat er værd at se på og lytte til.
Tag med til et af møderne og hør Mikael fortælle. Se i kalenderen, hvornår der sker noget i dit distrikt.

Tidligere artikelDebatindlæg: Socialt bedrageri
Næste artikelIscenesatte nyheder gav mavepumper til DR

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her