I fællesskab kan vi give KLF vokseværk

Der er ingen grund til at skjule det eller pakke det ind i vat: Situationen i KLF er ganske alvorlig. Landsstyrelsen har på grund af medlemssitutationen været nødt til at afskedige en medarbejder.

0
1540

Engang var KLF en stor forening med over 100.000 medlemmer. Sådan er det desværre ikke længere. Aktuelt er vi omkring 10.000 medlemmer, og vi mister fortsat medlemmer på grund af dødsfald eller alderdom. Vi får nye medlemmer løbende, men ikke nok.
Det har ført til, at landstyrelsen har truffet den beslutning af afskedige Tine Sundgaard Hansen, der blandt andet har arbejdet med mediemod og sociale medier. Hun fratræder til februar. Det er et stort tab for KLF!
Derfor vil jeg også komme med dette opråb:
Kære venner! Ingen foreninger er noget uden dets medlemmer! Derfor vil jeg frimodigt bede jer om at bære med i KLFs sag. Det er takket være jeres støtte, at vi har en direkte indflydelse og løbende dialog med DR og TV 2. Ingen andre kirkelige organisationer har den adgang, som KLF har. I giver os også en stemme til at minde DR og TV 2 om, hvorfor det har betydning at få kirke og tro med i sendeplanen. Det er også på grund af jeres støtte, at vi kan inspirere forældre og bedsteforældre til mere mediemodige valg for deres børn og børnebørn, som er vokset på med skærme på væggen, på bordet og i lommen.
Vi har i november lanceret julekampagnen ‘100000’. Vores håb er, at vi i løbet af november, december og januar vil kunne rejse 100.000 kroner. Men vi kan ikke gøre det uden jeres hjælp. Derfor håber vi, at du vil betænke KLF med en god pengegave eller give et medlemskab og en bog i julegave. Alt tæller i vores julekampagne. Læs mere om, hvordan du kan hjælpe på jul.klf.dk.
Som formand er jeg optimistisk på KLFs vegne. Vi oplever en god interesse for KLFs sag, og vi tror også på, at vi kan vende udviklingen. Men vi har brug for din hjælp! Det er mit jule- og nytårsønske.
Med venlig hilsen Ole Sørensen, formand i KLF, Kirke & Medier

Tidligere artikelStøtte til DR K fra uventet kant
Næste artikelTV: Dirigent og tv-vært Phillip Faber modtager Buketten