Hvad mener du om tv-gudstjenesten?

1
979
Foto: Kasper Borg / DR.

Hvad mener du om tv-gudstjenesten? Bruger du den? Er du glad for den – eller er der noget, du savner? Har din opfattelse og brug af tv-gudstjenesten ændret sig?

Det er underordnet, om du ser tv-gudstjeneste på DR1, DR2 eller forskudt på DRTV.

Reaktioner er en central del af vores dialog med medierne. Vi analyserer samtlige reaktioner, drager konklusioner og tager dem med til møder med mediechefer og politikere. Så reaktioner om tv-gudstjenesten og andre programmer er en god måde at få sine holdninger frem til dem, der rent faktisk kan gøre noget.

På forhånd tak for enhver reaktion!

Hvad mener du?

Har du set tv-gudstjenesten? Hvad synes du om det?

Skriv en kommentar herunder eller send en reaktion ved at trykke på knappen…

Tidligere artikelPræst fandt Paradis – på tv
Næste artikelFondsmidler åbner muligheder for nye arrangementer

1 KOMMENTAR

  1. Kommenter, som jeg netop har skrevet på KLF’s Facebook:
    En ældre kvinde, jeg kender, som har set gudstjenester i TV i mange år, sagde for ikke så længe siden: Der er da ikke gudstjenester i fjernsynet længere. Hun har sikkert tændt på det annoncerede tidspunkt; men i stedet for at se kirkerum og gudstjeneste, har hun set et par mennesker, der talte sammen. Og så har hun tænkt: Nå, der er ikke gudstjeneste alligevel, hvorefter hun har slukket, inden man efter et kvarters tid kom i gang med den halve times gudstjeneste, det kan blive til, inden samtaleriet begynder igen. Over for mig har flere andre givet udtryk for stor utilfredshed. Personligt oplever jeg, at nogle af samtalerne er både spændende og væsentlige; men det er falsk varebetegnelse, når DR kalder hele timen for “gudstjeneste”. Hvis jeg selv var varigt forhindret i at gå i kirke, f.eks. på grund af alderdom og/eller sygdom, ville jeg foretrække at kunne følge med i en “ægte” gudstjeneste fra en kirke, ikke noget tilrettelagt. Heldigvis er der efter corona mange muligheder for at “streame” sådanne gudstjenester, naturligvis flere fra udlandet end fra Danmark; men var man oppe i årene og måske med et svækket helbred, ville man uden tvivl foretrække bare at kunne tænde fjernsynet og følge med på dansk. Og en meget stor del af dem, der nu er oppe i årene, har aldrig lært andet sprog end dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her