Hæder til Jeppesens Bibelskole

0
1271

Michael Jeppesen modtager KLF, Kirke & Mediers Buketten
KLF, Kirke & Medier hædrer journalist og radiovært på Radio24syv Michael Jeppesen for sit radioprogram Jeppesens Bibelskole.
Hvis KLF, Kirke & Medier for et par år siden havde præsenteret ideen om at få nogle til at læse Bibelen højt i radioen, ville det næppe have mødt den store forståelse. Flere ville formentlig sige: ”Det kan man simpelthen ikke.” Men det kan man. I hvert fald hvis man hedder Michael Jeppesen og er radiovært på Radio24syv. Sammen med filosof Rasmus Ugilt læser han på alle hverdagsaftener i radioprogrammet Jeppesens Bibelskole et stykke af Bibelen. KLF, Kirke & Medier hædrer i årets andet kvartal Michael Jeppesen med Buketten, der uddeles fire gange årligt til et medie eller mediepersoner, som på særlig måde formidler kristne værdier og/eller god etik.
Den største succes nogensinde
Jeppesens Bibelskole sendte første program 2. november sidste år, og ifølge Michael Jeppesen har programmet vist sig at være et godt koncept.
– Jeg vil sige, det er den største succes, jeg nogensinde har lavet. Vi startede med en forventning om, at 3-500 mennesker skulle høre det her. Efter 30 dage var der 82.000, der havde været inde og podcaste. Vi har også helt utrolig megen aktivitet på vores Facebookside. Der er virkelig, virkelig mange, der blander sig, fortæller han.
Se også: Bag om Jeppesens Bibelskole med Michael Jeppesen
Et rigtig godt projekt
Jeppesens Bibelskole er også blevet godt modtaget af medlemmerne i KLF, Kirke & Medier, og generalsekretær Mikael Arendt Laursen glæder sig over, at Bibelen kan høres ord for ord i radioen.
– Jeg synes, det er et rigtig godt projekt, Michael Jeppesens og Rasmus Ugilt har gang i. Jeg glæder mig over, at Bibelen bliver sat til debat, og jeg synes, den bliver behandlet med respekt. Vi har sågar et medlem, hvis datter overvejer at melde sig ind i Folkekirken igen, efter hun har hørt Jeppesens Bibelskole. Den slags kan vi kun glæde os over, lyder det fra Mikael Arendt Laursen.
Fakta om Buketten
Buketten uddeles fire gange årligt til et medie eller mediepersoner, som har gjort en særlig positiv indsats. Tidligere modtagere er blandt andet radiovært på Religionsrapport Lisbeth Meléndez, Gertrud Højlund og Anders Agger.

Tidligere artikelBag om Jeppesens Bibelskole med Michael Jeppesen
Næste artikelTak til Danmarks Radio for De unge præster