Generaldirektør på ’roadtrip’ landet rundt

0
1324

DR indbyder til debat om public service ved møder over hele landet. Publikum kan stille spørgsmål til direkte til generaldirektør Maria Rørbye Rønn.
DR tager på ’roadtrip’ landet rundt for at høre, hvad public service betyder for lyttere og seere. Under titlen ’DR Direkte’ byder mediehuset på debat om DR og public service, en let aftensmad og et par hyggelige timer i selskab med kendte tv- og radioværter.
Man kan også komme med input og stille spørgsmål direkte til DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn.
– I løbet af aftenen har du mulighed for at fortælle, hvad du mener, det er vigtigt, at DR beskæftiger sig med nu og i fremtiden og måske hvordan, skriver DR i indbydelsen.
Første arrangement er tirsdag 30. maj klokken 18.00-ca. 20.30 i Støvring. Her medvirker foruden generaldirektøren også Ulla Essendrop fra ’Aftenshowet’ og Ralf Gottschalk Dahl fra P4, DR Nordjylland.
Næste DR Direkte er tirsdag 20. juni klokken 17.30-ca. 20 i Næstved. Her medvirker Jesper Theilgaard fra DR Vejret og Maria Hollænder fra P4, DR Sjælland sammen med Maria Rørbye Rønn.
Herefter kommer en perlerække af arrangementer i Storkøbenhavn og provinsen i løbet af efteråret.
Tilmelding er nødvendig og sker efter først-til-mølle-princippet på grund af et begrænset antal pladser til hvert arrangement. Man tilmelder sig direkte på jegvilmed@dr.dk. Og kan man ikke komme, men alligevel har et konstruktivt indspark til DR, så er man velkommen til at skrive til direkte@dr.dk, skriver DR.
Se datoer for DR Direkte her.

Tidligere artikelKulturministeren har antennerne ude
Næste artikelNye tv-vaner udfordrer public service-tv