Foredrag: Find og fortæl den gode historie

0
1009

Generalforsamling i KLF Netværk Fyn er krydret med foredrag af journalist Svend Løbner i Ryslinge den 20. februar.
 
Medierne bugner af negative nyheder og samfundsdebattører skændes med hinanden i æteren. Midt i det hele vokser en masse gode historier op af jorden. Par holder sammen, børn trives, nytilkomne lærer dansk og knokler for at bygge en tilværelse i Danmark. Ja, selv kirken har masser at byde på.
Men hvordan fortæller vi den gode historie? Det vil Svend Løbner holde foredrag om i Ryslinge kirkes sognehus, Højskolevej 2 i Ryslinge midt på Fyn. Det sker tirsdag den 20. februar kl. 19.
Svend Løbner er journalist og har det sidste år været redaktør for magasinet Kirke & Medier. Svend leder også Kirkeligt Medieakademi, der netop hjælper kirker ud over kanten med det gode budskab. I foredraget vil han dele sine erfaringer med at få gode historier fra kirker og kristne hjælpeorganisationer ud i radio, tv og aviser. Han vil også vise, hvordan et debatindlæg kan flytte holdninger.
Foredraget er led i en generalforsamling for KLF, Kirke & Medier Netværk Fyn. Arrangementet er åbent for alle interesserede.

Tidligere artikelDet reagerede mediebrugerne på i 2017
Næste artikelAnne-Dorte Michelsen: Gud giver mig et lille pust!