Fondsmidler åbner muligheder for nye arrangementer

Når KLF i april inviterer til foredrag og rundvisning i Sct. Albani Kirke, sker det blandt med finansiering fra brancheorganisationen ISOBRO. De lokale frivillige har søgt og fået bevilliget fondsmidler, og det har været en succes, som de gerne gentager.

0
551

– Det er utrolig let og simpelt. Ansøgningen fylder én side.

Sådan siger Niels Jørgen Langkilde, som er frivillig i KLF Regionsudvalg Fyn, om processen, hvor regionsudvalget har fået midler fra ISOBRO til afholdelse af et foredragsarrangement i Sct. Albani Kirke, den katolske kirke i Odense. Arrangementet består af en rundvisning i kirken, et foredrag ved Niels Jørgen Langkilde om kirke og medier i Brasilien, samt kaffe og kage.

Det var gennem bestyrelsesarbejde i en anden organisation, at Niels Jørgen Langkilde blev opmærksom på muligheden for at søge penge fra ISOBRO. Lokale foreninger i ISOBRO’s medlemsorganisationer, heriblandt KLF, har mulighed for at søge økonomiske støtte fra Lokalforeningspuljen, og det er den mulighed, de frivillige i Regionsudvalg Fyn har taget i brug for at finde finansiering til KLF-arrangementet i Sct. Albani Kirke.

– Nu er jeg jo selv medlem af KLF, så i dette tilfælde giver det ikke den store udgift til foredragsholder. Så pengene går mere til kaffe og kage, og til annoncering, så vi kan gøre opmærksom på arrangementet. Men nogle af dem, vi har tænkt på som foredragsholdere, forlanger summer, der normalt ligger langt ud over vores budget, så det må være en del af fremtiden at søge midler til vores møder, siger Niels Jørgen Langkilde.

Ud over at være mangeårigt medlem af KLF har Niels Jørgen Langkilde en fortid i mediebranchen, hvor han blandt andet har været informationschef på TV 2 og senere koncerninformationschef i moderselskabet for Viasat og TV3. Han er i dag formand for Den Konservative Presseforening, og driver sammen med sin hustru Ana Maria Martins da Costa Santos Langkilde H. C. Andersen Instituttet, som har afdelinger i Sandholts Lyndelse og i Marília, São Paulo State, Brasilien.

Arrangementet finder sted onsdag den 19. april 2023 kl. 15.30-17.30.

Tidligere artikelHvad mener du om tv-gudstjenesten?
Næste artikelPodcast: Musikken driver Faber

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her