Dream team fortsætter Kirkeligt Medieakademi

0
987

Svend Løbner fortsætter Kirkeligt Medieakademi sammen med et ”dream team” dygtige undervisere.
Kirken har verdens bedste budskab, som fortjener den bedst mulige formidling. Derfor skal kirkens kommunikation opgraderes, og det vil Kirkeligt Medieakademis foredragsholdere og undervisere gerne hjælpe med.
Det mener Svend Løbner, der nu har overtaget Kirkeligt Medieakademi og sammensat et hold foredragsholdere og undervisere, som han kalder et ”dream team”.
– Jeg har brugt dem løbende i de fire år, jeg har stået i spidsen for Kirkeligt Medieakademi, og jeg kan varmt anbefale dem alle sammen. De har stor viden på hver deres område og er gode pædagogiske formidlere, fastslår han.
Underviserne er journalist Jens Kristian Lynderup, journalist Christina Kabel, frimenighedspræst Brian Christensen, sognepræst Jòannis Fonsdal, forfatter Daniel Øhrstrøm, journalist Hanne Baltzer og Svend Løbner selv, der er præst, grafiker og journalist.
Kirkeligt Medieakademi blev startet af KLF, Kirke & Medier for fire år siden, og dermed har landsforeningen søsat et projekt, der nu lever videre til gavn for kirker i hele landet.
Kirkeligt Medieakademis foredrag og kurser holdes ude i sogne, pastorater, provstier, stifter og andre netværk.
– Invitér blot en af underviserne, som vil tilrettelægge en spændende dag eller aften. Arrangøren står selv for tilmeldinger og forplejning, slutter Svend Løbner.

Mød underviserne
Se alle foredragene
Læs om kurserne

Har du spørgsmål eller kommentarer til KLF’s overdragelse af Kirkeligt Medieakademi, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Mikael Arendt Laursen på mal@klf.dk

Tidligere artikelGintberg i Folkekirken
Næste artikelAnmeldelse: Noa (Noah)