DR sætter fokus på livet efter døden

0
1240

”Livet efter livet” vises på DR2 søndag aften. Det første af fem afsnit vises den søndag den 17. februar.
Kan bevidstheden leve videre adskilt fra kroppen? Eller er troen på det blot et cover up for angsten for den uigenkaldelige død?
– Jeg er hundeangst for at dø, men måske er døden slet ikke et punktum, men blot overgangen mellem det her liv og det næste. Jeg vil udforske livet efter livet, siger Mikkel Munch-Fals, der er vært på serien.
I tv-serien møder seerne en række personer fra hele verden, der har oplevet spektakulære ting på den anden side af livet.
En af dem er Norges mest berømte stand-up komiker Jon Schau, der har været erklæret død to gange i en fem uger lang koma. For ham var døden så stor en oplevelse, at han næsten ikke kan vente til næste gang.
Vi møder også den pensionerede præst Kirsten Mørch Nielsen, der 44 år efter sit dødsfald, hvor hendes hjerte stoppede i 11 minutter, husker livet på den anden side klarere end livet selv.
Og vi møder den amerikanske neurokirurg og Harvard professor Eben Alexander, der efter en dyb koma totalt ændrede sit syn på livet og døden. Hans beskrivelser af efterlivet har vakt opsigt verden over.
– Se programmerne hvis du vil have bearbejdet din dødsangst… og hvis du er i live så længe, slutter DR en pressemeddelelse med glimt i øjet.

Tidligere artikelMange klager over DR-succeser
Næste artikelHUSK: DR Kirken på DR K