DR lover mere dansk kvalitetsindhold til unge

0
752

DR vil styrke journalistikken på P3 og levere bedre fakta- og fiktionsprogrammer for unge på mediehusets øvrige kanaler.
Mediebrugere kan se frem til nyt, dansk kvalitetsindhold og et DR på digital omgangshøjde med deres medievaner. Det sker for at gøre public service endnu tydeligere, lover generaldirektør Maria Rørbye Rønn:
– Vi gennemfører en kursændring, så befolkningen de kommende år får et DR med en endnu tydeligere public service-profil. Det skal ske gennem udvikling af nyt indhold med særligt fokus på børn og unge, kultur, nyheder og aktualitet.
Børn og unge vil fremover i højere grad møde nyudviklet, attraktiv dansk fiktion og nyt, relevant fakta-indhold på DR, lover det store mediehus. Også P3 skal gøres mere relevant for de unge ved at styrke den journalistiske substans med blandt andet dokumentarprogrammer samt styrkede musiktilbud.
Der skal også bygges videre på de gode erfaringer med nyhedsdækning til unge på Messenger. Det vil ske med nye og yderligere forsøg på sociale medier, herunder nyheder på Snapchat.
– Med planen fokuserer vi endnu mere på dansk indhold med særpræg og kvalitet og nye tilbud til børn og unge i en ny digital tid. Vi foretager de nødvendige op- og nedprioriteringer af vores indhold og aktiviteter for at sikre, at befolkningen også i en endnu mere digital fremtid har adgang til et stærkt og tydeligt public service-indhold, siger Maria Rørbye Rønn.
– Med en særlig indsats for børn og unge, kultur og nyheder og aktualitet samler vi kræfterne på nogle af de områder, hvor vi for alvor kan gøre en forskel for befolkningen, lover hun.

Tidligere artikelDR sender mere kultur
Næste artikelSend forslag til kulturministeren nu