DR henter nyhedsredaktør fra Ekstra Bladet

0
1034

Lisbeth Langwadt får fra 1. januar 2018 ansvar for at udvikle DR’s tv-nyheders ”tårnhøje kvalitet, substans og troværdighed.” Hun kommer fra en redaktørpost i tabloidavisen Ekstra Bladet.
Lisbeth Langwadt indtager den ny stilling som nyhedsredaktør med ansvar for den strategiske udvikling af DRs tv-nyheder på tværs af kanalerne, dvs. DR2 Dagen, Deadline og TV-Avisen samt magasinerne ’Horisont’, ’Langt fra Borgen’ og ’Sundhedsmagasinet’. Udover det får Lisbeth Langwadt også ansvaret for DRs strategi for breaking news og store nyhedsbegivenheder i ind- og udland, herunder valg.
Lisbeth Langwadt kommer til DR fra Ekstra Bladet, hvor hun har arbejdet siden 2005 – senest som ledende redaktør for betalt indhold på Ekstra Bladet og medlem af bladets chefredaktion. Hun glæder sig til at udvikle nyhedsudsendelserne i en spændende, foranderlig tid for tv-mediet.
– DR’s tv-nyheder er med sin tårnhøje kvalitet, substans og troværdighed vigtigere end nogensinde før for danskerne på tværs af alder, køn, landsdele og social status. Samtidig ændrer brugernes vaner sig drastisk disse år, så jeg ser det som en både innovativ og vigtig opgave at være med til at føre de stærke tv-nyhedsformater videre ind i en digital fremtid, som lægger op til mange spændende udviklingsmuligheder, siger hun.
Den kommende nyhedsredaktør i DR Medier er bachelor i dansk litteratur og kandidat i journalistik fra Roskilde Universitetscenter.

Tidligere artikelKampagne skal supplere Herrens Veje
Næste artikelGiv et gavekort med indflydelse