Dit Dagens ord

0
1219

Folkekirken.dk lancerer i dag en ny facebook-app, som har til formål at skabe debat og dialog om Bibelens budskaber.

PRESSEMEDDELELSE fra folkekirken.dk

dit-dagens-ord-logo
Simon Kvamm og Jonas Schmidt taler om Gud Folkekirken.dk lancerer i dag en ny videoapplikation til Facebook, hvor danskerne får ordet:
Hvad tænker vi om kristendommen? Giver Bibelen mening?
Initiativet har fået navnet Dit Dagens ord og består af korte videoklip, hvor en række almindelige og kendte danskere fortæller om deres oplevelse af et citat fra Bibelen.
Blandt de medvirkende er musikeren Simon Kvamm, skuespilleren Jonas Schmidt, danseren Mads Vad, kirkeminister Manu Sareen og rapperen Orgi-E fra Suspekt.
dit-dagens-ord-jonas-schmidtJonas Schmidt fortæller:
– Kristne værdier sidder dybt i mig Skuespilleren og komikeren Jonas Schmidt, der er kendt som den højtråbende flodhest Dolph, fortolker i app’en et bibelcitat om vrede.
For ham er det helt naturligt at sætte ord på, hvad Bibelen betyder for ham.
– Mine forældre sang i kirkekor, da jeg var helt lille, så jeg er nærmest vokset op i kirken, og kristendommen er ret tæt på mig, siger Jonas Schmidt, der alligevel ikke er helt sikker på, om han tror på Gud
– Men et eller andet tror jeg på, for der er en grund til, at vi handler som vi gør. Mine egne moralbegreber og mine etiske holdninger bygger på de kristne værdier, og de sidder dybt i mig.
Flere danskere på facebook end på kirkebænken Med facebook-app’en Dit Dagens ord giver folkekirken.dk ordet frit og inviterer til debat og dialog om Bibelens budskaber.
– Facebook er blevet vores nye ‘forsamlingshus’. Det er her vi mødes for at debattere og dele vores tanker med hinanden, og det er netop, hvad vi gerne vil med Dit Dagens ord: At danskerne debatterer, hvad Bibelen betyder for dem, siger redaktør på folkekirken.dk, Ellen Aagaard Petersen, og tilføjer at facebook-app’en er udtryk for et øget fokus på at være til stede på sociale medier.
– Folkekirken skal være der, hvor danskerne er. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere danskere på Facebook end på kirkebænken søndag morgen, så der skal vi selvfølgelig også være, siger Ellen Aagaard Petersen .
Se Dit Dagens ord på Facebook.

Tidligere artikelKLF roser mobilselskab for at fremme den gode tone
Næste artikelÆldre bruger løs af sociale medier

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her