Da Mads besøgte en kristen festival

0
1241

DR1 viser programserien Nærradiofonien, hvor Mads Steffensen og Jacob Rising blandt andet besøger Å-festivalen. Serien vises begynder tirsdag den 15. august.
Henover sommeren har en campingvogn, der er omdannet til en mobil radiostation trillet rundt på de danske landeveje. Værterne Mads Steffensen og Jakob Riising camperer i nogle af de miljøer, der ikke så ofte er fokus på. Her møder de to værter nogle af de mennesker, som kender miljøerne indgående, og som har lyst til at sætte ord på, hvor de er i livet netop nu.
’Nærradiofonien’ camperer et par dage hvert sted og besøger blandt andet epilepsihospitalet Filadelfia, Hellebro der er et opholdssted for unge hjemløse, Rigshospitalet og Å-festivalen, der er en kristen festival.
Programmet sendes på DR1 fra tirsdag den 15. august klokken 20.00 og åbner for miljøer, man ellers sjældent har adgang til.
– Vi mennesker kan let komme til at sætte hinanden i bås og fokusere på forskelle frem for ligheder. Mads og Jacob åbner med vores hyperlokale ønskekanal døren til ellers lukkede miljøer – og mikrofonen for nære, rørende og sjove historier, som vi alle kan spejle os i, og som virkelig giver noget at tygge på. Der er masser af styrke og gåpåmod steder, hvor man kunne forvente svaghed. Jeg er sikker på, at det kommer til at inspirere seerne, siger redaktør på DR1 Dorthe Thirstrup.

Tidligere artikelDe fleste danskere ser tv alene
Næste artikelKoranskole gjorde mig lidt klogere på islam