Bodil Jørgensen fortæller om sin tro på TV2 Charlie

0
1803

Foto: Monday / TV2
Tekst: Stefan Vase
Bodil Jørgensen optræder i disse uger som Molly Andersen i 5. sæson af Badehotellet på TV2. Men på mandag kl. 20.45 – lige umiddelbart efter afsnit 3 af Badehotellet – kan du møde Bodil Jørgensen i et mere nærgående portræt om tro og humor på TV2 Charlie.

[ev_gap height=”20″]
[ev_gap height=”20″]

I programmet Meyerheim & stjernerne følger værten Michael Meyerheim skuespiller Bodil Jørgensen, mens hun er på turné i Viborg. Man følger hende blandt andet i Viborg Domkirke, hvor hun fortæller om sit forhold til Gud, som særligt fik stor betydning, efter hun var ude for en livstruende ulykke i 2014. Hun fortæller også om, hvordan hendes far, allerede i barndommen, lagde kimen til den humor, Bodil i dag bruger som værn mod hverdagens trivialitet.

[ev_gap height=”20″]
[vc_video video_type=”video-out” autoplay=”” loop=”” link=”https://www.youtube.com/watch?v=1H6fcnXiiR8″][ev_gap height=”20″]

Michael Meyerheim hjælper folk til at åbne sig og fortælle, hvad de har på hjerte. Her fortæller han om Morgen-tv, der fungerer, talkshows, der fængsler os, og Spørg Charlie, der gør os en lille smule klogere.
Læs mere.

Tidligere artikelAnne-Dorte Michelsen: Gud giver mig et lille pust!
Næste artikelDen katolske kirke i Danmark: Derfor vil vi samarbejde med KLF