Bibel app når 100 millioner downloads

0
855

YouVersion Bible App var en af de første 200 apps tilgængelig på iTunes – nu runder app’en 100 millioner downloads.
youversion-app
En gratis bibel-app, der tilbyder Bibelen på mere end 300 sprog, har fået stor succes. Det er den opfindsomme præst Bobby Gruenewald, som står bag YouVersions gratis bibel-app, og han håber, at app’en overhaler Facebook og Twitter. Bobby fortæller: ”Vi ved, at der er så meget mere, som Gud vil gøre for at engagere os mennesker i hans ord – de 100 millioner er blot starten.”
De sidste tre år har den gratis bibel-app, YouVersion,  været blandt de 100 mest downloadede gratis apps hos Apple. YouVersion har 500 forskellige oversættelser på 300 forskellige sprog og er derfor med til at gøre det nemt for almindelige mennesker at sammenligne bibelen for at finde større klarhed på kryds og tværs af sprog.
Mere end 77 procent af brugerne fortæller, at de læser oftere i bibelen, fordi de har den med sig på deres smartphone eller tablet. Det er især populært at dele skriftsteder – de tre mest populære er Esajas 53,5, Hebræerbrevet 4,15 og Matthæusevangeliet 7,7.
Som man kan se af grafen, er det gået støt fremad siden lanceringen. Det er blot 14 måneder siden, at app’en rundede 50 millioner downloads. Til det siger Bobby Gruenewald også selv: ”Det mest interessante ved det hele er, at dette blot er starten,”

Kilde: kristendom.dk og Christian Post

Men han blev gennemboret for vore overtrædelser og knust for vore synder. Han blev straffet, for at vi kunne få fred, ved hans sår blev vi helbredt.
Esajas 53,5
For vi har ikke en ypperstepræst, der ikke kan have medfølelse med vore skrøbeligheder, men en, der er blevet fristet i alle ting ligesom vi, dog uden synd.
Hebræerbrevet 4,15
Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer.
Matthæusevangeliet 7,7

Tidligere artikelPodcasts er populære
Næste artikelPR-folk skal lære at skrive skarpt og levende

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her