Andreas er ny medarbejder i KLF

0
907

15. september begyndte Andreas Jensen i en deltidsstilling (8 timer om ugen) i KLF, Kirke & Medier. En af hans primære opgaver er at skabe indhold og dialog på KLFs Facebookside. Derudover skal han skrive nyheder til KLF.dk og sørge for at sende KLFs nyhedsbrev ud.

– Jeg synes, det er virkelig spændende at arbejde med, hvordan kirke og kristendom formidles til den bredde befolkning. Her synes jeg, KLF gør et vigtigt stykke arbejde, som jeg glæder mig til at tage del i, siger Andreas Jensen.

Andreas er 24 år og studerer teologi på Menighedsfakultetet i Århus. I sin fritid spiller han blandt andet i et band i Århus Bykirke og er engageret i Christianskirkens Ungdomsråd.

– Vi føler os meget heldige med at have fået Andreas med på holdet. Der sidder et godt hoved på ham, han skriver godt, og så går han til opgaverne med stor nysgerrighed og stort mod. Og så kan vi mærke, at han gerne vil udvikle sig som kommunikatør, og der kan vi tilbyde ham nogle rigtige gode rammer, som han kan udvikle sig i, og give ham et unikt indblik i en kirkelig organisation med politisk gennemslagskraft, siger Stefan Vase, redaktør i KLF, Kirke & Medier.

Tidligere artikelDen nye public service-kontrakt er en ærgerlig forringelse – uden at være en katastrofe
Næste artikelKLFs landsmøde har valgt en ny landsstyrelse