Åbenbaringer og mirakler på P1

0
2426

Julen sætter også sit præg på P1-programmet Audiens. Her møder vi både helbredelsesprædikanten Hans Berntsen og Charlotte Rørth fra bogen Jeg mødte Jesus.
Hvordan er det at møde Jesus, hvordan ser han ud og hvordan lever man med den erfaring, at have mødt ham?
I Audiens på P1 juledag begynder en miniserie om åbenbaringer mirakler. I første udsendelse fortæller journalist Jesper Borup om den dag Jesus kom gående ind i hans lejlighed i Valdemarsgade på Vesterbro. Bagefter tager Charlotte Rørth programvært Katarina Lewkovitch (billedet) med ud i Rold Skov for at fortælle om sine møder med Jesus. Fælles for dem er, at de har haft uforklarlige oplevelser, der med ét ændrede deres liv og verdensbillede.
Anden juledag fortsætter serien med blodgrædende madonnabilleder, kræftknuder der forsvinder på et øjeblik og blødende sår, der pludselig springer op i hænder og fødder, også kaldet stigmata.
Hvad er et mirakel, hvem oplever dem, og er det det guddommeliges måde at henvende sig til os på? Programvært Katarina Lewkovitch besøger nogle af de steder, hvor der er foregået mirakler i fortiden og nutiden, og undersøger miraklets natur.
Blandt andre medvirker Hans Berntsen, katolsk præst Lars Messerschmidt og mennesker, der på egen krop har oplevet et mirakel, som ændrede deres liv radikalt.
Lyt med på P1 den 25. og 26. december kl. 16.03.

Tidligere artikelTV 2: Med Ingemann i Jesu fodspor
Næste artikelDR sender masser af julegudstjenester